Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szexiből sportos? MEGVÁLTOZZAK?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexiből sportos? MEGVÁLTOZZAK?

Figyelt kérdés
Most egy kihívó,vonzó lány vagyok(sokak szerint), és sokan kihasználnak aszépségem miatt, nem vesznek komolyan, a lányok meg nem képesek barátkozni velem, féltékenyek.JÖVŐRE ÚJ SULIBA MEGYEK. SZerintetek visszahúzódobb legyek?akkor nem lesznek ilyenek velem a fiúk?
2010. márc. 30. 16:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
legyél sportosan szexis, nekem az a kedvencem :)
2010. márc. 30. 16:21
 2/9 anonim ***** válasza:
ja, és 17/F első voltam
2010. márc. 30. 16:21
 3/9 anonim válasza:
100%
Ha qurvának öltözöl ne csodálkozz.
2010. márc. 30. 17:00
 4/9 anonim ***** válasza:

szerintem se nézz ki úgy mint egy plasztik csaj. inkább visszafogottan, ne tegyél magadra 5 kilógramm sminket öltözz szerényen és légy szerény. én az ilyen lányokat preferálom!

17/F

2010. márc. 30. 17:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom hogy ne öltözködj kihívóan, és ne is viselkedj kihívóan, de kezdj bele valami sportba, mert egészséges:)

Attól hogy valaki szép még nem kell kihívónak is lennie.

2010. márc. 30. 17:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem legyél változatos!

Én is idén kerültem új suliba és a mai napig tudok meglepetést szerezni a többieknek.Ránézésre sokak szerint sportos vagyok,de imádom a csajos rucikat is.Persze a legtöbb már magamon nem tetszik:(

Egyébként van amikor sportosan,lazán van amikor csinosan öltözködök.Hangulatomtól függ:)

Szerinem,ha nem is sportosra,de visszafogottabbra váltatnál.Mindenképpen előnyödre válna a változás!Egy kicsit kevesebb smink,többet takarú ruha.Természetesen az is jó megoldás,ha ugyanúgy csinos maradsz,de nem kirívó.Egy alapvetően szexis,igazi csajos csajnak ez lehet a legjobb megoldás.Hiszen önmaga marad az mellett,hogy változik.Visszafogottabb,mégis csinos marad:)

15/L

2010. márc. 30. 17:38
 7/9 A kérdező kommentje:
egy szóval sem mondtam hogy qrvásan öltözködöm, csak éppen nőiesen ...Például inkább hordok kivágott felsőt mint AC/DC feliratú jumper-t ...
2010. márc. 30. 18:15
 8/9 A kérdező kommentje:
DEDEDE a többieknek köszi a választ :)
2010. márc. 30. 18:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt mutasd, aki valójában vagy.
2010. márc. 30. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!