Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor a szerencsém a bűnös?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor a szerencsém a bűnös?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mostanában akárhány lánnyal ismerkedek,mikor már kezdenének jóra fordulni a dolgok,akkor egy 3. személy(Fiú) belecsöppen a dolgokba,konkrétan előnnyel,mivel a kiszemeltem barátnője mesél neki a srácról,és elmondja neki,hogy komolyabb dolgot szeretne tőle.Persze mindezt a lány mesélte el nekem,telefonban. Kérdeztem tőle,hogy és szerinte össze-e jön vele,azt mondja,hogy kedves, aranyos és még nem tudja.

(Szerintem rossz képű sem vagyok)

Nem vagyok benne biztos,hogy érdemes-e utána kajtatnom,mert lehet,hogy megint az lesz,hogy egy másik srácot választ?

Próbálkozni még próbálkozni fogok,nem adom fel,de a ti véleményeteket is szeretném kérni.

A Válaszokat előre is köszi!

2010. márc. 29. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Rossz lányokat fogsz ki,próbálkozz,és keress olyat,aki komolyan is vesz.Ne finomkodj,legyen önbizalmad,légy kedves,persze azért ne változz meg,add önmagad.Aztán aki nem fogad el így,ahogy vagy,az menjen is a fenébe.Majd találsz olyan lányt,aki szeret,méghozzá önmagadért.Ezzel most nem azt akartam mondani,hogy ne tégy semmit annak érdekében,hogy komolyan vegyenek.Légy biztos magadban,tulajdonképpen ennyi.Aztán majd alakul.Ne keseredj el!
2010. márc. 29. 22:35
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ! Kedvesség az megvan,apámtól örököltem,mostanság az önbizalom is:)

Mégegyszer köszönöm!

2010. márc. 29. 22:38
 3/5 anonim ***** válasza:
ha ilyet mond a másik srácra akit csak most ismert meg, hogy nem tudom.. akkor sztem téged nem gondolt komolyan. időpazarlás az ilyen csaj.
2010. márc. 31. 23:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Velem is előfordult ez a helyzet :b Az a srác utána két hónapig mankóval járt... :B Nagyon gyorsan sikerült felhúznia az agyamat a gyereknek :D A csaj vette a lapot hogy nem szeretem ha beelőznek :D Motorozással is így vagyok :) Azóta is vele vagyok (L)
2010. ápr. 1. 09:23
 5/5 A kérdező kommentje:

Igazából most beszéltem vele telefonon,kérdeztem,hogy akkor következő találkozó mikor,mondta hogy ezen a héten nem(ezen a héten nem is találkoztunk,mert nem ért rá..),meg mondta,hogy lehet lesz valami azzal a sráccal akivel találkozott kettesbe,mert jól kijönnek. Csak lássam meg a sráccal,az 100 hogy el fog kapni a hév,és elkenem a száját:S

Nem kicsit idegesített most fel ez...

Azért köszönöm mindenkinek aki válaszolt! Segítőkészek vagytok.

2010. ápr. 1. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!