Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok első randin őzike simogatáshoz?
Ha a srácnak lenne egy vadász ismerőse, aki örökbefogadott egy őzikét, és a srác elvinne titeket egy ilyen kis progira? :D
Kort is írj!
Nem nő vagyok de szerintem jó ötlet, mondjuk ez szerintem úgy tudna működni, hogy kicsit beszélgettek egy kvzóban vagy ilyesmi, aztán mondod neki hogy van egy meglepetésed el szeretnéd vinni valahová. Én tuti nem mondanám meg előtte hová megyünk, csak hogy szeretnék valamit megmutatni. Szerintem örülne mikor meglátná.
Ez még nekem is tettszene férfi létemre ha a nő elvinne egy ilyen helyre. Tök jó ötlet szerintem.
Szerintem egy nagyon jó és aranyos ötlet, de inkább 3-4. randira, ha először találkoztok, és nincs közös ismerős. Meg függ attól is, hogy hol van az az őzike :).
Én alapból bevállalós vagyok, de én sem mennék el egy vadidegen férfival egy vadidegen férfihoz első randin, mert sem téged, sem a barátod nem ismerem, ráadásul feltételezem, hogy nem egy forgalmas helyre mennénk. Így ez maradna pár randival későbbre, bármennyire szívesen megsimogatnék egy őzikét.
De ha mondjuk kollégák/szaktársak vagyunk, vagy van pár közös barátunk, akkor szívesen mennék :).
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!