Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogy mutasam ki hogy teccik? Nem akarok tul rámenös lenni!
Figyelt kérdés
Én 14 éves vagyok lány és van egy fiu aki tizenhárom éves és nekem nagyon tecik és osztálytársam szerint is nagyon összeilenénk .Egy folyoson van az osztályunk és leszokot járni focizni .2010. márc. 29. 20:17
11/13 anonim válasza:
14 évesen egyáltalán nem korai pasizni szerintem.. van olyan, aki már 14 évesen nem szűz ez azért kicsit k*rvaság.. de az a hozzáállás, hogy "már mindenkinek van pasija" tényleg helytelen. Azért, mert másnak van psija nem azt jeletni, hogy neked is legyen főleg, ha nem vagy szerelmes.. Mondjuk nekem 4-dik ben volt az első barátnőm de hát az nem volt járás.. aztán meg hát komolyabb lett. Nemtudom, hogy én értem ilyen hamar meg az egész osztály szinte, vagy tik vagytok lemaradvaXD. Na jó, ne OFF-oljuk szét a kérdést ilyennel. 12/F
12/13 anonim válasza:
22:21 és 22:33 szóval ugyanaz az emberke :D azt a kérdést én is olvastam.. szakadtam a röhögéstől.. :DD csak az a baj, hogy kitörölték :\
amúgy a kérdezőnek csak annyit, hogy vedd fel ha annyira szeretnéd majd meglátjuk mi lesz.
13/13 A kérdező kommentje:
Nekem van egy osztálytársam aki 14 éves lány és már nem szüz szerintem is kUr.vaság és még ilyen nagy vigyoral mongya nagyon hü.lye
2010. ápr. 8. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!