Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogy mutasam ki hogy teccik? Nem akarok tul rámenös lenni!
14 évesen hova sietsz ??
sztem még rá érsz :) nem késel le semmiről..
14 évesen szerintem nem korai, érdekes, h egy évvel fiatalabb fiúval, de hát mind1
amúgy szerintem igen, vedd föl msn-re, beszélgessetek, és ha jól kijöttök akkor hívd el sétálni vagy valahova
Szóval neked is azért kell egy pasi mert már mindenkinek van....vigyázz mert sok sok bonyodalmad lehet belőle.
Én jártam egy csajjal még 14 évesen.Egy osztályba jártunk és a barátnői folyton kavartak mert féltékenyek voltak mert nekik nem volt pasijuk.....
Mi van ma már divat a járás v mi?
De mondok valami hasznosat is.Vedd fel msn-re azt beszélgettek egyet és majd alakul..
pussz...
1. óra, közismereti anyag
Mint mindenki tudja, a lányok korábban kezdenek beérni (mert végül sosem sikerül nekik), mint a fiúk (nekik később kezdődik, de legalább beérnek).
Na tehát most tegyük fel te 15 évesen gondolkodsz, ő 13 évesen. Nem biztos, h fel van már készülve arra, h barátnője legyen. A legtöbb fiú 8.-ban, annak is a végén érik be annyira, h járjon valakivel. Lehet h tetszel is neki, de 13 évesen a fiúknak tényleg minden máson jár az eszük (na meg a szájuk), de ilyen tipusu kapcsolatra még nem szoktak felkészülve lenni.
De attól függetlenül vedd fel MSN-en nyugodtan.
Na de a "és mit mondjak neki" kérdésetől azon kezdtem el gondolkodni, h szeritnem még te sem vagy felkészülve arra, h járj valakivel. Hát könyörgök mit mondj neki, a pontos időt, vagy az időjárást..? Megkédezed h hogy van, mit csinált ma, milyen volt az edzés, és valamiről elkezdtek beszélni :-)
Nem kell erre felkészülni, ha mindketen készen vagytok akkor menni fog a beszélgetés, ha nem akkor semmi nem lesz. De divatból ne akarj járni, majd ha már úgy érzed vágysz valakire majd akkor! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!