Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szóltatok volna egy ilyen randihoz, adtatok volna még esélyt neki?
Neten ismerkedtünk meg, és hát mikor élőben találkoztunk, hát hogy is mondjam...másra számítottam. Először is az öltözéke, Piros cipőt, és narancssárga inget viselt. És szerintem a profilképe is egy 10 évvel ezelőtti kép volt, mikor még nem kezdett el kopaszodni. Na de ez még semmi. Köszönés után letérdelt elém, és elkezdett nekem verset szavalni. Olyan zavarba voltam, mindenki minket bámult a megállóban, Elég béna vers volt, valami kút meg gólya is volt benne, de nem is rímelt semmi. Gondoltam azért adok még neki egy esélyt, beültünk egy kávézóba. direkt olyan asztalhoz mentem, ahol ilyen fotel is volt, hogy esetleg tudjunk egymás mellé ülni, erre fel meg ő leült velem szembe, a székre. Aztán meg egész este alatt, az ölébe bámult, meg az ujjait tördelte, úgy kellett kihúznom belőle egy-egy mondatot. Szóval borzalmas este volt, már alig vártam, hogy vége legyen. És mikor kérdezte, hogy találkozunk-e még, hát én elmondtam neki, hogy nem szeretnék. De nem voltam bunkó, ugye? Nem akartam megbántani, de én egyáltalán nem éreztem jól magam..
L/20
nem voltál bunkó. sajnálom a rémes randit :/ én se akartam volna látni ezek után.
20N
Már a verses résznél annyira kellett röhögnöm, hogy szépen leköptem magam a teával.. :DD
Dehogy voltál bunkó, már az is szép volt tőled, hogy egyáltalán próbáltál valami jót kihozni belőle, csak sajnos hiába küzdöttél, ez már az elején halálra volt ítélve. Én valószínűleg félbeszakítottam volna a verset is, és elköszöntem volna, nemhogy az egész estémet rá pazaroljam.
Nem semmi a csávó :D
De gondolkozz már, miért is adnál neki még esélyt? Mikor már a profilképével is hazudott? Már akkor nyugodtan búcsút mondhattál volna.
Az,hogy szembe ült,nem lenne baj,ha azért,hogy lásson is,de itt nem az volt.
Biztos zavarban volt,de a vers...
Ilyenkor úgy sajnálom az embereket,mert le se esik nekik,hogy mit csinálnak és az,hogy hathat a másikra,vagy akár bárkire is:/
Ez a vers is...és ez az ő fejében jól hangzott!:D
Lassan úgy érzem, hogy elég csak normálisnak lenni és már azzal kiemelkedhetek az átlag férfiak közül.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!