Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? ( lent )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? ( lent )

Figyelt kérdés

Van egy barátom akit már régóta ismerek ..

És egyszerre csak úgy belém nyilalt h, Kivánom..

pedig én inkább a barátja szeretnék lenni..

Mikor meglátom olyan jó érzés fog el.

2010. márc. 29. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
beszéljétek meg a barátok közti szexet. semmi baj azzal.
2010. márc. 29. 17:30
 2/6 anonim ***** válasza:
jah! csak a barátság már nem lesz a régi... vagy majd jön az a rész, h az egyik majd többet érez a másknál, és akk a barátságnak fuccs.
2010. márc. 29. 17:33
 3/6 anonim ***** válasza:

na jah, ilyet találni :)

nem lehet, h beleszerettél?

2010. márc. 29. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Noss!

Ha nincs pasid akkor, bármit tehetsz.

előbb vagy utóbb de ki szokott alakulni testi vonzalom is egy fiú-lány barátságban. Nem tudok olyanról ahol még ilyen nem lett volna, (nálam is).

Figyelj ha lefeküdtök egymással akkor ez lehet , hogy csak egy alkalmi szex lesz , de lehet , hogy utána rájöttök arra, hogy jééé mi ketten mindig megértettük egymást nem voltak viták mindent meg tudtunk beszélni, lehet, hogy ebböl több is lehetne..........???:)

De az is lehet, hogy ez csak egy 1 napos kaland lesz , abban nincs semmi rossz, aztán utána folytatódik majd minden ugyanúgy.

Az meg pofonegyszerű , hogy hogy derítsd ki azt, hogy le akar e veled feküdni: amikor találkoztok, akkor találkozzatok nálatok vagy nála, kezdjetek el nézni egy filmet, aztán kezd el simogatni és ha hagyja magát, akkor tutira akarja, ha elhúzza magát akkor nem.

2010. márc. 29. 17:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy belé szerettél...kor?
2010. márc. 29. 17:43
 6/6 A kérdező kommentje:

hááát nagyon aranyos ...

egyszer ő már elkezdet simizni engem..

csak mondtam neki h, ne csinálja.. akkor még nem éreztem nála semmit ( szerelmet)

de most mintha Fejbe csaptak volna valamivel..és agy rsházkodásom lenne..

2010. márc. 29. 18:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!