Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiúnak tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiúnak tetszik egy csaj, miért nem lép?

Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 16:28
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
na végre egy normális válasz! akkor mit mondjak neki? hogy vezessem rá,hogy bejön nekem?
2010. márc. 30. 16:35
 12/20 anonim ***** válasza:
Mert fél... - Valld be neki ,,nem veszítessz vele ,kitudja lehet,hogy te is Bejössz Neki ? Hajrá !!!
2010. márc. 31. 17:08
 13/20 A kérdező kommentje:
utolsó:nagyon köszi,aranyos vagy! már hajlok afelé.(:
2010. márc. 31. 20:33
 14/20 anonim ***** válasza:
mer földbegyökerezett a lába
2010. ápr. 3. 19:27
 15/20 A kérdező kommentje:
(:
2010. ápr. 3. 19:29
 16/20 anonim ***** válasza:
szerintem fél az adott srác..
2010. ápr. 3. 22:25
 17/20 anonim válasza:
Én tudom általában miért nem lép.Hát azért mert majdnem minden fiú egyforma ha egy szép lányról van szó fél hogy visszautasítják és az már nem lenne jó neki mert utána ha visszautasítják már inkább meg sem próbál küzdeni velemi is ez a helyzet van egy lány akibe szerelmes vagyok de nem merem tőle megkérdezni hanem jobban összeismerkedek vele össze barátkozunk és azután meg merem majd kérdezni de addig nem vagyok túl feltűnő max hazakísérem beszélgetek vele sokat elhívom ide oda és amjd késöbb talán összejön.
2010. ápr. 4. 12:17
 18/20 anonim ***** válasza:
LÉPJ !!! veszíteni való nincs vele !! max.otthagy a csaj ...(najó ez szar ügy xd) am msn-en vagy élőbe nézted ki ???
2010. ápr. 4. 21:41
 19/20 anonim válasza:
me fel a pasi h visszautasitja a csaj...ez a baj a csajokkal, nemadnak eselyt egy olyannak sem aki elsore nem is tetszik, amiert meg nem tetszik egybol attol meg kesobb kialakulhat egy hosszantarto, jo kapcsolat!!
2010. ápr. 4. 22:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Utsó válaszolónak igaza van, DE ez Fordítva is ígyvan !!XD
2010. ápr. 5. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!