Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiúnak tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiúnak tetszik egy csaj, miért nem lép?

Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 16:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
49%
Gondolom lép, mert a legtöbb férfi nem azon a helyen hal meg, ahol először megtetszett neki valaki.
2010. márc. 29. 16:28
 2/20 anonim ***** válasza:
mi volt előbb a tyúk vagy a tojás.(amúgy szerintem fel a visszautasítástól)
2010. márc. 29. 16:29
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

hát igen, ez jó kérdés....

de bezzeg aki nem tetszik, azt le sem lehet vakarni!

sajnos így van ez.

L.26

2010. márc. 29. 16:31
 4/20 anonim ***** válasza:

Jaja utolsónak igaza van, ha tetszik akkor meg persze nem lép.

L18

2010. márc. 29. 16:49
 5/20 anonim ***** válasza:

jaja igazatok van. xD

velem is így van. tetszik egy srác, én is neki, de ő nem hajlandó lépni xP

egy jó tipp: Ha ő nem lép lépj TE! ;)

a félős fiúknak ezzel szivességet teszel xP

(és így gyorsabban megtudhatod h tényleg tetszel-e neki)

2010. márc. 29. 17:07
 6/20 anonim ***** válasza:

Noss!

Vannak bátrabb pasik akik észre is veszik a biztató jeleket egy lánytól, másképp a pozitív jeleket, hogy bejön a csajnak és lépni is képes, képes odamenni hozzá és kinyögni kezdetnek egy sziá-t vagy hellot.

A legtöbb pasi viszont önbizalom hiányban szenved, ez azoknál a pasiknál fordul elő, akiket már sok csalódás ért ill. akiket kikosaraztak. Ezek az emberek nehezebben lépnek. Még hozzá azért mert félnek egy esetleges újabb csalódástól, és azt gondolják, hogy ha az előző 3 csinos csajnak nem tetszettem és / vagy csak kihasznált azért nála sincs tutira esélyem.

De én azt mondom, vannak akiknek a lányok jönnek mennek van aki csak 30 évesen találja meg az "igazi" van aki már 15 évesen. Szóval nem szabadna elkeseredni, és ha 3 lányban csalódtál 3 lányban csalódtál ennyi, de még van elég sok.....

2010. márc. 29. 17:13
 7/20 anonim ***** válasza:
Erre ninCS válasz ...- kár .-- pedig vannak esetek,mikor jobban tenné ha lépne , nem veszíthet vele ,szerintem tök jó ha egy srác bevallja mit érez ...- ((egy szerelmes lány))
2010. márc. 29. 19:45
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
én például mindenhez elég pesszimistán állok és mindig az van hogy á ő szép, én meg nyomi, miért kéne neki pont egy ilyen mint én aztán inkább hagyom az egészet, tudom próbálkozni lehet, de ez valahogy nem fekszik nekem
2010. márc. 29. 20:03
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Lányok... nekünk férfiaknak a Jelek az egy film! Az utalásokról meg fogalmunk sincs, az egyértelmű utalásokról se! Ha valamit akartok, mondjátok meg.
2010. márc. 30. 07:29
 10/20 anonim ***** válasza:
Attól tart hogy nem jön be a csajnak. Fél hogy beég és lehet hogy elmondja vkinek és rajta röhögnek majd.
2010. márc. 30. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!