Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, milyen helyeken lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, milyen helyeken lehet felszedni jó pasikat?

Figyelt kérdés
pl:disco...vagy valami helyet írjatok!Előre is köszi!
2010. márc. 29. 14:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem discoban sikerült már rengeteg normális emberrel megismerkednem. A világ legfantasztikusabb férfiját is ott ismertem meg :):) De ezek már régi emlékek :(
2010. márc. 29. 16:27
 12/17 anonim ***** válasza:
54%
msn cimemen xD de ott csak 1et xD
2010. márc. 30. 18:49
 13/17 anonim ***** válasza:
én fiu vagyok, de szerintem sport közben, ez lehet akármilyen sport :) és szerintem az csak jo ha egy fiu sportos
2010. máj. 2. 12:54
 14/17 anonim válasza:
Suliban, barátok által(!), bárokban, kocsmákban(kultúrált kocsmára gondolok), buliban. Többnyire összefügg az alkohol fogyasztással, mert attól oldottabb lesz a hangulat, de mértéktartóan kell inni! Amikor meg még nem ihat az ember, akkor ismerkedjen a többi felsorolt módon. ;)
2010. máj. 2. 13:27
 15/17 anonim ***** válasza:

nem írtad, hány éves vagy. Mert pl én most így egyetemistaként azt mondanám hogy kezdj el koleszokba járni beszélgetni az ismerőseiddel, úgyis ott lesz egy csomó srác. Ugyanígy, egyetemi programok, stb.

De néha nem kell keresni, és a leggázabb dolgokból jönnek ki ideális párok :)

Pl nekem a (azóta) barátnőm gólyatáborban a nyakamba ugrott h táncoljunk, én megpróbáltam lerázni, mert utálok táncolni. Végülis kábé fél órán belül lefeküdtünk, és azóta már lassan két éve együtt vagyunk, és minden tökéletes. Fogadni mernék hogy erre nem gondoltál :)))

Szóval szerintem a szerelem úgyis megtalál, nem kell keresni :)

2010. máj. 2. 13:48
 16/17 anonim ***** válasza:
én mikor pasit kerestem sosem találtam..aztán szépen lecsücssentem a seggemre,és olyan pasi sétált be az ajtón aki több hónapja a szemem elött volt,de sosem gondoltam volna,h Ő az igazi..
2010. máj. 2. 16:24
 17/17 anonim ***** válasza:

Áh, szerintem a kérdés kiírója nem lehet több 13nál. Egy normális csaj nem ír ki ilyen hülye kérdéseket, hanem cselekszik. Pl. ha egész nap a gép előtt ülsz és ezt az oldalt bámulod akkor esélyes a nullával vetekszik, hogy pasid legyen.

Én a barátomat egy házibuliban, barátok által ismertem meg. Először nem nagyon vettem róla tudomást majd egyre jobban érdeklődött irántam aztán egy idő után "beadtam a derekam". Ez volt kb 2éve, azóta is együtt vagyunk. :-)

2010. máj. 2. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!