Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ezek a képek "okénak" számítanak tinderre?
Figyelt kérdés
Szóval az év elején lett vége egy kapcsolatomnak és azóta nem is nagyon értem rá ezzel foglalkozni (államvizsga stb), de most újra szeretnék ismerkedni. Több haveromnak is tinderről lett barátnője, szal szerintem megér egy próbát. Érdekelne, hogy ti mit gondolnátok rólam e képek alapján. Nem előnytelenek?
priviben küldöm, akit esetleg érdekel
F/23 190cm/80kg
2016. febr. 3. 10:40
12/14 A kérdező kommentje:
7-es: azért én sem vagyok közel sem tökéletes(ahogy senki)
vannak fontosabb dolgok is ezeknél
2016. febr. 3. 13:54
14/14 anonim válasza:
1. Tinder, hahahahahahahah.
2. A női kíváncsiság :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!