Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Számítanak valamit a facebook...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számítanak valamit a facebook képek?

Figyelt kérdés

Férfiak, őszintén kérném válaszaitokat!

A kérdést a következő okból írtam ki:

16 éves voltam, amikor össze jöttem a (mostmár) exemmel.

Mániája volt, hogy képeket akart rólam(nem meztelent, hanem csak úgy bármilyet). Hiába kapott, mindig egre többet akart, a telefonomat is minden adandó alkalommal végig nézte, hátha van új...

Gondoltam ez kissé nem normális, de hát a mai világban már nem lep meg semmi.

Most 20 vagyok, és megismerkedtem egy (általam érettnek vélt) sráccal.

Kezdetben egy képem volt kint facebookon, majd ő is elkezdte, hogy miért nem teszek ki többet. Utána jött az, hogy csináljak magamról fürdőruhás képet, illetve olyat, ahol nem vagyok sminkben.

MOndom neki, hogy jöjjön velem strandra, és ott láthat mindkét módon. Nem, az nem jó, ő képet akar.

Egy másik srác is rám írt, hogy küldjek neki képet...

MIÉRT? De komolyan, miért? Oké, a pasik vizuálisak, de nem gusztusosabb, ha én ÉLŐBEN adok magamra?

Most is kitettem egy új képet, nem kaptam rá, csak 15 lájkot, és már én voltam a beteges, mert egész nap attól féltem, hogy mi van, ha ez lesz az újabb téma. :D

Rólam nem készülnek jó képek, nem vagyok képkirakós....mégis, ennyit számítanak a képek? Vagy csak én fogtam ki rossz palikat?

2015. szept. 1. 19:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Számítanak.
2015. szept. 1. 19:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem számit,főlleg ha élőbe meg egy nulla
2015. szept. 1. 19:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Én k**úrvára lesz**arom már az egészet.

Nekem élőben kell az illető nem képeken.

2015. szept. 1. 19:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Hihetetlen rossz palikat fogsz ki. Ne haragudj, de felnevettem, miközben olvastam:) Micsoda emberek vannak...
2015. szept. 1. 19:31
 5/10 anonim ***** válasza:

"általam érettnek vélt"

tévedtél, van ilyen :)

2015. szept. 1. 19:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát hogy legyen mire... tod
2015. szept. 1. 19:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Nincs facebookom...szóval nekem nem számit.
2015. szept. 1. 20:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is szeretem a képeket, mivel ha nincs ott mellettem a párom, akkor is van mire nézni.
2015. szept. 1. 20:20
 9/10 anonim ***** válasza:
neme sincsen fészem szal pont nem érdekel h ott mi van és mi nincs
2015. szept. 1. 20:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Fordítottan is igaz, legutóbbi "nőmmel" is így jártam, 1 azaz 1 db kép van kint nekem új fb-t csináltam és azért, erre mi ez az fb, miért nincs több képem, nagyon titkos vagy: jöttek tőle a szövegek. Meg, hogy küldjek neki képeket, na aztán valszeg ez is közrejátszott , hogy egy hónap után ágyő lett. Kamu dumákkal jött. Küldtem neki képeket nyaralásról, direkt neki csináltam magamról képeket,de még az is kevés volt. Mondtam neki mostanában nem vagyok a toppon , erre pofára ejtett. Igaz én is gondolkodtam rajta, hogy nem működik. Én nem vagyok magamutogató típus, meg örülök is néha, hogy nem ismer fel mindenki az utcán az aktuális öltözetem meg kinézetem meg hajviseletemről.
2015. szept. 1. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!