Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számítanak valamit a facebook képek?
Férfiak, őszintén kérném válaszaitokat!
A kérdést a következő okból írtam ki:
16 éves voltam, amikor össze jöttem a (mostmár) exemmel.
Mániája volt, hogy képeket akart rólam(nem meztelent, hanem csak úgy bármilyet). Hiába kapott, mindig egre többet akart, a telefonomat is minden adandó alkalommal végig nézte, hátha van új...
Gondoltam ez kissé nem normális, de hát a mai világban már nem lep meg semmi.
Most 20 vagyok, és megismerkedtem egy (általam érettnek vélt) sráccal.
Kezdetben egy képem volt kint facebookon, majd ő is elkezdte, hogy miért nem teszek ki többet. Utána jött az, hogy csináljak magamról fürdőruhás képet, illetve olyat, ahol nem vagyok sminkben.
MOndom neki, hogy jöjjön velem strandra, és ott láthat mindkét módon. Nem, az nem jó, ő képet akar.
Egy másik srác is rám írt, hogy küldjek neki képet...
MIÉRT? De komolyan, miért? Oké, a pasik vizuálisak, de nem gusztusosabb, ha én ÉLŐBEN adok magamra?
Most is kitettem egy új képet, nem kaptam rá, csak 15 lájkot, és már én voltam a beteges, mert egész nap attól féltem, hogy mi van, ha ez lesz az újabb téma. :D
Rólam nem készülnek jó képek, nem vagyok képkirakós....mégis, ennyit számítanak a képek? Vagy csak én fogtam ki rossz palikat?
Én k**úrvára lesz**arom már az egészet.
Nekem élőben kell az illető nem képeken.
"általam érettnek vélt"
tévedtél, van ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!