Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti mit szólnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit szólnátok ha egy vadidegen fiú leszólítana titeket az utcán? Hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk olyan fiú szólít le, aki külsőre jól néz ki.

2016. febr. 1. 23:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem örülnék neki. Alapból se vagyok az a fajta, aki beszélgetésbe elegyedne egy idegennel akár férfi, akár nő az illető és párom is van. Az ilyen helyzetek kivédése miatt mindig bedugom a fülesem, hogy zenehallgatást színleljek, plusz csak rápillantok a pasikra, semmi hosszas nézés és mosoly. Bevált, mióta így teszek nem próbálkozott be senki.
2016. febr. 2. 06:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Ti milyen baromságokról beszéltek? :D Társastánc, Társasjáték klub meg szemétszedés szervezése? Jesszus... :DDDD

Ha tetszik a fiú akkor megmondom neki, hogy bejelölhet facebookon, aztán ha ír akkor majd eldöntöm hogy találkozom-e vele.

Biztos van olyan lány, aki hülyének néz, lehet valaki csak nem tudja kezelni a helyzetet (nem olyan megszokott ez amúgy, engem pl eddig 2x szólítottak le összesen, pedig Budapesten élek) szóval nyugodtan merj még próbálkozni. Persze az ilyen ismerkedésnél tényleg jobban számít a külső mint pl netes ismerkedésnél, hisz gyakorlatilag csak azt látod az emberből.

22L

2016. febr. 2. 07:23
 13/14 Sunshinedoll ***** válasza:
Én nem szeretem, ha leszólítanak az utcán. Az utcára azért megyek ki, mert tartok valahová, nem igazán szeretem, ha feltartanak. Nyilván, ha intelligens stílusban szólít le, az hízelgő, és igyekszem kedves lenni (bár elég türelmetlen természetű vagyok, ezért nem is szeretem, ha az utcán zavarnak), de őszintén szólva 0 esélyt látok arra, hogy ebből bármi több is legyen.
2016. febr. 2. 12:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Megmondanám neki, hogy foglalt vagyok, mert valóban.

Ha nem lennék foglalt, és udvariasan közelítene felém, akkor meghallgatnám, aztán ha személyiségre szimpatikus lenne, akkor akár lehetne több is. Régebben volt olyan, hogy nem volt rossz pasi, megálltam, aztán olyan tahó volt, hogy inkább futólépésben...

2016. febr. 2. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!