Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Valóban így vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Valóban így vagytok azzal is, ha az utcán megbámulnak titeket vagy ez a netes újság csak kiragadta néhány halvérű jégkirálynő hosszabb panaszáradatát?

Figyelt kérdés

Főleg erre a részére gondolok a cikknek:

"Az is hihetetlenül frusztráló tud lenni, amikor az utcán sétálás közben megállnak, megbámulnak, utánamfordulnak vagy tömegközlekedésen velem szemben ülve meredten nézik az arcomat hosszú perceken keresztül. Nem tudom, hogy mit hisznek ilyenkor az emberek, azt gondolják, hogy nincs térlátásunk és nem látjuk, amit éppen csinálnak?! Sokszor gondoltam már rá, hogy ilyenkor én is jó feltűnően elkezdem nézni őket, esetleg megkérdezem, hogy segíthetek-e valamiben, de semmi kedvem még ilyen férfiakkal még konfrontálódni is."

Azt értem, hogy egyáltalán nem szeretitek, ha beszólogatnak nektek az utcán egyéb alpári és közönséges módon, hogy hű de jól néztek ki. Viszont az már magas nekem, hogy miért baj, ha egy picit megbámulunk titeket? Ezt olvasva már lehet, hogy inkább papírzacskóval a fejemen fogok közlekedni, nehogy azt higgyétek, hogy egy pillanatra is megnéztelek titeket és esestleg még fantáziáltam is rólatok, hogy de jó lenne egy olyan lánnyal lenni, mint ti. :O (Eddig még soha egyetlen olyan megjegyzést nem tettem lányra, ami kihallatszott volna a fejemből. Ami azt illeti még annak a néhány lány ismerősömnek sem tettem soha megjegyzést a külsejére, akikkel néha-néha találkozom.)

[link]

[link]

2016. febr. 1. 15:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
2016. febr. 1. 19:45
 22/28 anonim ***** válasza:
98%

18:50 az feltűnt, hogy a cikkben beszélő nő szolidan öltözködik? Vagy csak azt a részt olvastad el, ami téged igazol?

Amúgy meg ez 24 éves, dugni akaró levélíró fiú is elég gáz. Komolyan attól kéne jól éreznünk magunkat, hogy nem megerőszakolni akar ha ránk néz, csak jól megkefélni egész nap? Ez kéremszépen ijesztő és undorító is.

2016. febr. 1. 20:05
 23/28 anonim ***** válasza:
58%

Lehet lepontozni, de részben félre értettek, részben meg meg se akarjátok érteni.

Nem baj, írok a velvet-nek, h a férfiakat is zaklatják az alülöltözött lányok nyaranta, hátha abból is lesz hasonlóan értelmes cikk (ja nem, az ilyen női oldal... :D )

2016. febr. 1. 20:23
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavar, ha megnéznek. Az mondjuk tény és való, hogy zavar, amikor látom, hogy kocsányon lógó szemmel bámulják a mellem percekig. Ennyire ne legyünk már állati szinten...

ja, és még mielőtt valaki elkezdené: nem szoktam kipakolni a mellem, a legkivágottabb felsőim V kivágású nyári felsők.

2016. febr. 1. 20:53
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

az kéne, hogy lenne egy faj, amiben mindenki így néz ki, és ilyen erős lenne, mint ő: [link]

de mindegyik férfiakhoz vonzódna, és sokkal nagyobb szexuális étvágyuk lenne, mint a férfiaknak. és akkor megnézzük, hogy a férfiakat akiket nem zavar hogy náluk erősebb, agresszívabb, szexuálisan aktívabb izomkolosszusok bámulják.

#19 szerintem te meg nem vagy normális, de a te bajod. azt javaslom költözz ki szíriába, az ottani értékrend lehet tetszene.

vagy legközelebb ha mész haza a sötét utcán munka után, és jön szembe veled egy cigány, kérdezd meg tőle, hogy "mi van, tetszem?"

2016. febr. 1. 21:23
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavar. Meg tudom védeni magam, volt már rá példa, az "édes" kis építkezéses bácsikkal meg úgy vagyok, hogy legalább látnak szépet :D

Komolyan válaszolva a kérdésre: igen, a cikkben szereplő lányok félnek, én nem. Mindössze ezen múlik, nem azon, hogy ki mennyire jégkirálynő. Azt tudnod kell, hogy általában a futó pillantásokat is észrevesszük. Ha megnézel fél másodpercre, esetleg rámmosolyogsz, akkor elkönyvelem, hogy szimpatikus voltam neked, és vidáman megyek tovább a dolgomra. Ha ezek után leszólítasz valami frappánsabb szöveggel, akkor helyzettől és hangulatomtól függ, mit lépek.

De ha méregetsz, mint egy darab húst, akkor szemmel verlek, és ha még ezt se értelmezed helyesen, és ezek után leszólítasz, akkor ne várj kegyelmet.

2016. febr. 2. 12:31
 27/28 anonim ***** válasza:
95%
Rám teljesen mértékben igaz! Rettenetesen gyűlölöm mikor bambulnak! Pedig SOHA nem veszek fel kihívó ruhát! Sem dekoltázst...sem semmit nem mutatok, pontosan azért,mert még így is majd kiesik néhány fa.sznak a szeme!! Tényleg rühellem. Engem csak az nézzen nyálcsorgatva, akinek engedélyt adtam rá.......nem azért megyek ki az utcára, mert mutogatni akarom magam........
2016. febr. 2. 13:56
 28/28 anonim ***** válasza:

#10, kérdező:

"Itt most főleg a kérdés alá is bemásolt panaszkodáson van a lényeg, nem pedig az olyan esetekről, mikor már durván szavakkal is kifejezik, hogy tetszik nekik az adott lány. "

De bakker nincs ezen a hangsúly, mert ez annak alevélnek egy másik bekezdése, amiből én is kimásoltam a durva részletet, ergo az ember és a szöveg is ugyanaz, csak pár sorral odébb fejti ki rendesen, hogy ez félelmetes.

2016. febr. 2. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!