Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is van valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is van valami abban a mondásban, hogy: "Külső megfog, belső megtart"?

Figyelt kérdés

Mert szerintem igenis fontos a külső, hiszen elengedhetetlen a vonzalomhoz, viszont a belső tulajdonságok is fontos szerepet játszanak, hiszen nézhet ki akármennyire jól az illető, nem maradunk vele együtt hosszabb távon, ha egy bunkó, faragatlan alak..

Tehát 50-50% arányban..

Az egyik barátnőm -aki valljuk be, nem egy szépség- nemrégiben azzal hozakodott elő, hogy számára csak a belső tulajdonságok számítanak. Én azért vitatkoznék ezzel! Hiszen a helyes arcú férfiak között is akadnak rendesek, ha jól kifogja az ember, viszont többször láttam már olyan esetet, hogy a férfi nem volt jóképű, sőt, még tehetős sem, mégis lelépett egy vadidegen nővel, magára hagyva a feleségét és a kisgyerekeit.

2016. jan. 30. 16:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A külső meg fog de a belső nem biztos !Pasiba is van olyan sajnos egyre több hogy külsőkeg az ideàlod de belső meg szart se ér ez alatt azt értem full önző nagyképű csajozó gép !Van olyan aki külsőleg nem az ideàlod de viszont a belső meg megfog !
2016. dec. 15. 10:56
 12/14 anonim ***** válasza:

....a szex meg hozzalancol....

Kettot egymasnak kiegeszitenie kell nem kulonbseget tenni, hogy melyik a fontosabb! Kompenzálni pedig tudja egyik a masikat na de ez viszont már mindenki saját értékrendje szerint van hogy mi mit kompenzal!:-)

21N

2017. dec. 30. 17:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja, meg azért mert valaki Téged csunyanak tart, lehet más meg "sírva fakadna" ha ilyen ferfi vagy nő hozzaszolna! Nézőpont kerdese!!!
2017. dec. 30. 17:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van benne valami. Nem is ertem, ez miert vita meg elmélkedés tárgya.

Nyilván elôszõr megtetszik, szimpi.

Aztán hosszu tavon az dõnti el, hogy mükõdik e, hogy hogy jõvünk ki egymással.

2018. febr. 18. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!