Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is van valami abban a mondásban, hogy: "Külső megfog, belső megtart"?
Mert szerintem igenis fontos a külső, hiszen elengedhetetlen a vonzalomhoz, viszont a belső tulajdonságok is fontos szerepet játszanak, hiszen nézhet ki akármennyire jól az illető, nem maradunk vele együtt hosszabb távon, ha egy bunkó, faragatlan alak..
Tehát 50-50% arányban..
Az egyik barátnőm -aki valljuk be, nem egy szépség- nemrégiben azzal hozakodott elő, hogy számára csak a belső tulajdonságok számítanak. Én azért vitatkoznék ezzel! Hiszen a helyes arcú férfiak között is akadnak rendesek, ha jól kifogja az ember, viszont többször láttam már olyan esetet, hogy a férfi nem volt jóképű, sőt, még tehetős sem, mégis lelépett egy vadidegen nővel, magára hagyva a feleségét és a kisgyerekeit.
Igazából így van ez:
Külső ALAP ELVÁRÁS, a belső pedig a KÖTELZŐ bónusz amit hozni kell.
Természetesen.Csak mindenki ekkor egy dolgot felejt el megemlíteni:
Az a nem mindegy,hogy milyen mértékben.(főleg magunkhoz képest is ugye)
Tehát kérdezz meg manapság véletlenszerűen férfiakat és nőket,100-ból hány ellenkező nemű tetszik neki aki szembejön velük.A különbség hatalmas.
A nőknek 100-ból 1 jön be általában, a férfiaknak 100-ból 50-60 minimum,de nekem például több is,olyan 70-80.
És ez kizárólag külső szűrő alapján.
Tehát lehet gondolkozni a továbbiakon ezek mentén... :)
24/F
Még EPIC-ebb, hogy a 100 nőnek a tetszési indexe ugyanarra a 3-4 csávóra fog esni...
Csudaszép kolléganőmről kiderült, hogy csalja a férjét. Meglepődtem, mikor láttam, hogy egy elég csúnya, idősebb férfit választott, aki ráadásul nem is gazdag, hogy esetleg erre lehetne gondolni.
Még jobban meglepődtem, mikor megláttam a hölgy felszarvazott férjét: egy magas, jó kiállású, nagyon jóképű férfi.
Az biztos, hogy elengedhetetlen a vonzalom, de hogy mi váltja ki a vonzalmat a másikból, az rejtély. Mert hogy ez a férfi nem a külseje miatt vonzotta a nőt, az biztos. A nő saját maga mondta, hogy nem igazán tetszik neki külsőre, mégsem tud neki ellenállni.
Ilyen is van.
Én azért ezzel vitatkoznék.
Már nem azzal, hogy mindkettő fontos, mert természetesen az.
DE! Ha élőben találkozik az ember valakivel, akkor már az első percekben többet kap, mint külsőt: gesztusokat, beszédstílust, metakommunikációt stb., egy egész embert. Szóval nem feltétlen csak a külső fog meg, mint ahogy meg sem tart feltétlenül a belső, ha valaki a kapcsolat közben túlságosan is elhanyagolja magát.
Ez a "külső megfog, belső megtart" klisé baromira ellaposodott számomra, és inkább csak a netes párkeresés óta igaz, ahol sokan tényleg csak a fotót nézik - más kérdés, hogy sokszor nincs is lehetőség másra alapozni, mert egyre több a "minek írnék bármit magamról, úgyis a kép alapján döntesz" hozzáállás.
Ami engem illet, több, számomra fontos embert sem választottam volna ki pusztán egy fotó alapján (hajjaj:S), de szerencsére személyesen találkoztam velük:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!