Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is van valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is van valami abban a mondásban, hogy: "Külső megfog, belső megtart"?

Figyelt kérdés

Mert szerintem igenis fontos a külső, hiszen elengedhetetlen a vonzalomhoz, viszont a belső tulajdonságok is fontos szerepet játszanak, hiszen nézhet ki akármennyire jól az illető, nem maradunk vele együtt hosszabb távon, ha egy bunkó, faragatlan alak..

Tehát 50-50% arányban..

Az egyik barátnőm -aki valljuk be, nem egy szépség- nemrégiben azzal hozakodott elő, hogy számára csak a belső tulajdonságok számítanak. Én azért vitatkoznék ezzel! Hiszen a helyes arcú férfiak között is akadnak rendesek, ha jól kifogja az ember, viszont többször láttam már olyan esetet, hogy a férfi nem volt jóképű, sőt, még tehetős sem, mégis lelépett egy vadidegen nővel, magára hagyva a feleségét és a kisgyerekeit.

2016. jan. 30. 16:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
van. Aki azt mondja nem fontos a külső, az hazudik.
2016. jan. 30. 16:56
 2/14 anonim ***** válasza:
95%

Igazából így van ez:

Külső ALAP ELVÁRÁS, a belső pedig a KÖTELZŐ bónusz amit hozni kell.

2016. jan. 30. 17:11
 3/14 anonim ***** válasza:
17%

Természetesen.Csak mindenki ekkor egy dolgot felejt el megemlíteni:

Az a nem mindegy,hogy milyen mértékben.(főleg magunkhoz képest is ugye)

Tehát kérdezz meg manapság véletlenszerűen férfiakat és nőket,100-ból hány ellenkező nemű tetszik neki aki szembejön velük.A különbség hatalmas.

A nőknek 100-ból 1 jön be általában, a férfiaknak 100-ból 50-60 minimum,de nekem például több is,olyan 70-80.

És ez kizárólag külső szűrő alapján.

Tehát lehet gondolkozni a továbbiakon ezek mentén... :)

24/F

2016. jan. 30. 17:30
 4/14 anonim ***** válasza:
47%

Még EPIC-ebb, hogy a 100 nőnek a tetszési indexe ugyanarra a 3-4 csávóra fog esni...

2016. jan. 30. 17:45
 5/14 anonim ***** válasza:
80%

Csudaszép kolléganőmről kiderült, hogy csalja a férjét. Meglepődtem, mikor láttam, hogy egy elég csúnya, idősebb férfit választott, aki ráadásul nem is gazdag, hogy esetleg erre lehetne gondolni.

Még jobban meglepődtem, mikor megláttam a hölgy felszarvazott férjét: egy magas, jó kiállású, nagyon jóképű férfi.

Az biztos, hogy elengedhetetlen a vonzalom, de hogy mi váltja ki a vonzalmat a másikból, az rejtély. Mert hogy ez a férfi nem a külseje miatt vonzotta a nőt, az biztos. A nő saját maga mondta, hogy nem igazán tetszik neki külsőre, mégsem tud neki ellenállni.

Ilyen is van.

2016. jan. 30. 17:51
 6/14 anonim ***** válasza:
76%

Én azért ezzel vitatkoznék.

Már nem azzal, hogy mindkettő fontos, mert természetesen az.

DE! Ha élőben találkozik az ember valakivel, akkor már az első percekben többet kap, mint külsőt: gesztusokat, beszédstílust, metakommunikációt stb., egy egész embert. Szóval nem feltétlen csak a külső fog meg, mint ahogy meg sem tart feltétlenül a belső, ha valaki a kapcsolat közben túlságosan is elhanyagolja magát.

Ez a "külső megfog, belső megtart" klisé baromira ellaposodott számomra, és inkább csak a netes párkeresés óta igaz, ahol sokan tényleg csak a fotót nézik - más kérdés, hogy sokszor nincs is lehetőség másra alapozni, mert egyre több a "minek írnék bármit magamról, úgyis a kép alapján döntesz" hozzáállás.

Ami engem illet, több, számomra fontos embert sem választottam volna ki pusztán egy fotó alapján (hajjaj:S), de szerencsére személyesen találkoztam velük:)

2016. jan. 30. 18:20
 7/14 Titusztitusz ***** válasza:
Igen...Szerintem is van valami ebben a mondásban...És szerintem is 50-50%-os arány az optimális a külső-belső tulajdonságok terén ahhoz, hogy boldog legyen egy párkapcsolat, és kielégítő...
2016. jan. 30. 18:51
 8/14 anonim ***** válasza:
Neki nyilván azért csak a belső számít, mert belátta, külső elvárásai nagyon minimálisak lehetnek. Ha ezzel tényleg együtt tud élni, a legjobb mód egy boldog párkapcsolatra (legalábbis az ő részéről)
2016. jan. 30. 22:31
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem mind a kettő fontos. De nincs ilyen standard szépség se kívül, se belül (mindenkinek más a szép). Tök mindegy, hogy mit gondol a külvilág a lényeg az, hogy a két fél milyennek látja egymást.
2016. jan. 31. 01:02
 10/14 anonim ***** válasza:
1. Akkor én hazudok! :D
2016. nov. 7. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!