Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyesen cselekedtem?
Egyetemre járok,21 éves férfi vagyok.Nagy darab fickó vagyok(nem kigyúrtan nagy darab)de ápoltan járok,lehetőségeimhez mérten jól öltözöm,jól tanulok.Az egyik órán több szak is együtt van és egy másik szakon van egy nagyon szép lány.De tényleg elképesztően gyönyörű,minden fickó itt az egyetemen 3 ujját oda adná érte :)))
Ez a lány az egyik előadáson mellém keveredet.Nehéz a tárgy,de én pont értem így segítettem neki kicsit benne mert nem igazán értette.Óra után beszélgettünk és még utána is többször ,szóval jól megismertük egymást.Nagyon kedves,aranyos ,értelmes nő.
Megadtuk egymásnak a számunkat ,rengeteget beszéltünk,találkoztunk.Szombaton lessz egy ilyen bál féleség az egyetem.Én nem akartam menni mert egyrészt tanulni kell még másrészt nem lenne kivel mennem.
Kedden vizsga után találkoztunk megint,meghívtam egy kávézóba.Beszélgettünk majd megkérdezte,hogy nem kisérném-e el a bálba ?Szóval,hogy nem lennék-e a párja?
Én igen mondtam mert nagyon megkedveltem.
Rá egy napra felhívott ,hogy mégsem kell ,hogy elkísérjem mert egy másik srác is elhívta és igent mondott.Ismerem a srácot,ez a tipikus menő...Kocka has,izmos,apuci 7-es bmw-e,tanulás nuku mert a menők egyetemen nem tanulnak csak buliznak stb.
Mondtam,hogy ok semmi baj de azért elég rosszul esett.
Ma egyetemen megint találkoztunk és olyat mondott amitöl lehidaltam.A menőnek kiderült van barátnője/barátnői és mégis csak velem szeretne menni a bálba.
Nem gondolkodtam rajta szó nélkül nemet mondtam.Nagyon sajnáltam mert láttam az arcán ,hogy rosszul esett neki de nem tudtam örülni és igent mondani.
Barátaim mind azt mondják ,hogy egy nagy f @sz vagyok,hogy egy ilyen nőnek nemet mondtam.De nem vagyok a bugyija amit cserélgethet egyik napról a másikra...
Szerintetek jól tettem?

Amúgy meg azt szeretném Neked mondani, hogy én évek óta azon nevetek, amikor a mentő kollégám büszkén megütögette a pocakját és azt mondta, hogy "a jó szerszámot az eresz alatt tartják".
Ne aggódj, bőven vannak lányok, akik szerint cseppet sem baj, ha a férfinak "térfogata" van.

A helyedben elgondolkoznék azon, hogy akarsz-e még valaha valamit is ettől a lánytól....mert ha megjelensz a bálba egy másik Nővel miután elkergetted, ez azért kemény. Félre ne érts, nem lebeszélni akarlak a dologról, de ilyet csak akkor csinálnék, ha a lány teljesen leírta magát Nálad és igazából bele akarod törölni a lábad.
Hibázott, remélhetőleg tanul belőle, de nem hiszem hogy szándékosan megalázott volna Téged...te viszont szándékosan reagálsz erre.
Gondold át mit cselekszel!!!!
37F

Köszönöm mindenkinek :)
Derja#
A próférta szóljon belőled :)
Nagyon aranyos vagy :)
12#
A hölgy ismeri a csoporttársamat.Tudja,hogy csak barátok vagyunk.
És nekem sem áll szándékomban megalázni vagy bántani mert mint mondtam nagyon megkedveltem.
Csoporttársamat csak azért akarom elhívni,hogy a szakításuk után kikapcsolódjon kicsit.

Értem, de nézzük a tényeket......
1. Te nem akartál elmenni a bálba
2. A lány vette a fáradságot és kezdeményezett feléd(ami ritka mint a fehér holló)...azért azt hozzáteszem, hogy nem valószínű hogy első lettél volna a sorban
3. Kapott egy ajánlatot egy sráctól(szerencsés estben nem ő kereste meg korábban), aki nem volt vele őszinte, mégis igent mondott neki....itt van az igazi probléma, mert a lányt is valószínűleg becsapták.
4. A leányzó nem tartotta a szavát Veled szemben,és visszamondta a felkérést, ráadásul közli Veled, hogy egy másik srác miatt...ezzel finoman szólva tiszteletlen volt Veled szemben
5. kiderül valahonnan, hogy palira vette a másik srác és visszakozik, bízva abban, hogy a korábbi egyesség még áll, pedig azt Ő rúgta fel korábban
6. a történtek után nagyon helyesen elkergeted a fenébe a leányzót, és a sértettségből felindultan elhívod azt a lányt a bálba, akivel normál esetben eszed ágában sem lett volna bálba menni....pótcselekvés amivel próbálod menteni az egodat.
Nem fogsz tudni a másik lányra koncentrálni ha meglátod a másik lányt...ezt előre megjósolom Neked. Tök felesleges ebbe belemenni.
Ha van valamennyi önbizalmad, akkor elmész egyedül a bálba és ott a helyszínen összeszedsz valakit....nem kell tekintettel lenned senkire és nem lesz az az érzésed, hogy a 2 pad közé estél!!!!
37F

a kérdést nem logikai alapon kell eldönteni. Tedd ahogy érzed. Ha el akarsz vele menni, akkor mond meg neki az igazat. Nem akarsz senki lábtörlője lenni, de ettől függetlenül mivel kedvelitek egymást túl kell ezen lépni.
Másrészt meg sajnálatból, vigasztalásként nem hívnék el senkit, csak ha tényleg el akarsz menni vele.
16#
Az hogy én voltam-e az első azt nem tudom..
Biztos hívta már más előttem.
Talán igazad van csak az ego miatt akarom elhívni a másik lányt.
17#
Szánomra ez azért nem ilyen egyszerü.
Ha esetleg összejönnénk és akkor bepróbálkozna a srác akkor utána jönne hozzám,hogy hát bocsánat..
Remélem érted ,hogy mit akarok mondani neked.Szóval lehet ,hogy akkor is megteszi majd.
Egyébként nem megyek a csoporttársamal a bálba.Mai vizsgán már nem is volt,barátnői mondták hogy a dunántúlra utazott a keresztanyja holnapi születésnapi bulijára.
Szóval ennek is annyi.
Köszönöm szépen a válaszokat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!