Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyesen cselekedtem?
Egyetemre járok,21 éves férfi vagyok.Nagy darab fickó vagyok(nem kigyúrtan nagy darab)de ápoltan járok,lehetőségeimhez mérten jól öltözöm,jól tanulok.Az egyik órán több szak is együtt van és egy másik szakon van egy nagyon szép lány.De tényleg elképesztően gyönyörű,minden fickó itt az egyetemen 3 ujját oda adná érte :)))
Ez a lány az egyik előadáson mellém keveredet.Nehéz a tárgy,de én pont értem így segítettem neki kicsit benne mert nem igazán értette.Óra után beszélgettünk és még utána is többször ,szóval jól megismertük egymást.Nagyon kedves,aranyos ,értelmes nő.
Megadtuk egymásnak a számunkat ,rengeteget beszéltünk,találkoztunk.Szombaton lessz egy ilyen bál féleség az egyetem.Én nem akartam menni mert egyrészt tanulni kell még másrészt nem lenne kivel mennem.
Kedden vizsga után találkoztunk megint,meghívtam egy kávézóba.Beszélgettünk majd megkérdezte,hogy nem kisérném-e el a bálba ?Szóval,hogy nem lennék-e a párja?
Én igen mondtam mert nagyon megkedveltem.
Rá egy napra felhívott ,hogy mégsem kell ,hogy elkísérjem mert egy másik srác is elhívta és igent mondott.Ismerem a srácot,ez a tipikus menő...Kocka has,izmos,apuci 7-es bmw-e,tanulás nuku mert a menők egyetemen nem tanulnak csak buliznak stb.
Mondtam,hogy ok semmi baj de azért elég rosszul esett.
Ma egyetemen megint találkoztunk és olyat mondott amitöl lehidaltam.A menőnek kiderült van barátnője/barátnői és mégis csak velem szeretne menni a bálba.
Nem gondolkodtam rajta szó nélkül nemet mondtam.Nagyon sajnáltam mert láttam az arcán ,hogy rosszul esett neki de nem tudtam örülni és igent mondani.
Barátaim mind azt mondják ,hogy egy nagy f @sz vagyok,hogy egy ilyen nőnek nemet mondtam.De nem vagyok a bugyija amit cserélgethet egyik napról a másikra...
Szerintetek jól tettem?

Szerintem jól tetted :)
Ilyen leckékre ha tetszik, ha nem, sokunknak szüksége van.
Meg amúgy is, ki érezné jól magát a szamár szerepében?

Jól tetted!
Ismeretlenül is RESPECT,hogy van önbecsülésed!

Megkérdezte hogy miért utasítottad el, vagy azonnal elfogadta a nemleges választ?
Ha beletörődött azonnal akkor tudja, hogy hülyeséget csinált és talán fel is néz Rád a döntésed miatt.....
Ha megkérdezte az okot akkor csak egy "barát" vagy a szemében akit arra használ amire éppen szüksége van!!!
Nem hibáztál semmit.....max azon kell elgondolkoznod, hogy elmész-e bálba. Komoly pénzt tennék fel arra, hogy a kérdéses lány ott lesz!!!

Én is csak tisztelni tudlak! Nekem nagyon nehezen ment volna. És utána megmagyarázom, hogy nem is azért mert gyenge voltam....... Követendő példa!
Gratula! Ha lesz folytatása oszd meg.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a bíztató szavakat :)
5#
Semmit nem kérdezett.
Csak annyit mondott, tudja hogy ez bunkóság volt részéről és,hogy velem szeretne menni aztán elnézést kért.Talán még könnyes is volt a szeme egy kicsit de lehet én láttam csak rosszul...
Nem tudom,hogy elmenjek-e....
A szombatomat szabaddá tettem mikor úgy volt,hogy vele megyek így sok dolgom nincs aznapra.
Az egyik csoporttársam nem rég szakított a barátjával és elég szomorkás még.Arra gondoltam,hogy holnap elhívom őt ha más még nem tette meg.Csak azért,hogy jobb kedve legyen és kimozduljon egy kicsit.De szimplán csak barátságból :)
6#
Ha komolyan érdekel akkor megosztom veletek a folytatást :)

Hát azért a lány nagyon bunkó volt, már nem is haragudj! Nagyon szépen, és jól kezelted a szitut! Te voltál olyan jó fej, hogy elkíséred a bálba, aztán meg lemondja? Utána meg van képe megint előcibálni a szekrény mélyéről? Na ne már!
Én is támogatom az összes fiút, abban, hogy a lányok alá nem kell felesleges lovat adni, és leborulni eléjük mert puncijuk van! Sok nő pont azért érzi magát nyeregbe, mert alapozhat a férfi kiéhezettségére. Ha minden férfi tudna nemet mondani amikor kell, akkor elejét lehetne venni a női túlkapásoknak!
És szerintem menj el nyugodtan a nőismerősöddel a bálba, mert megérdemled, hogy legyen egy boldog szabad estéd. A csaj meg nyaljon sót!

Ugyan már. Persze, hogy jól tetted. Ízléstelenség volt tőle, hogy újra elhívott. 21 éves vagy, most azt hiszed, kevesebbet érsz, a súlyod meg ilyenek miatt, de ne aggódj, fordul még a világ, fél évtizeddel idősebbek között már nagyon jó parti lesz egy hűséges, ápolt, jól képzett és okos fiú, a férfipocakon meg nagyon jól lehet ám aludni, tapasztalatból tudom :)
Az ilyen csajt már rég kidobja a macsója és ott hagyja két gyermekkel, mikor Te meg boldogon fogsz élni egy szép családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!