Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nemtudok öszejönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nemtudok öszejönni senkivel? (lányok válaszát várom)

Figyelt kérdés
17/f vagyok és eddig volt 4 barátnőm. abbol 1 volt komoly és az is 3 hónapos volt. Minden ismerősöm szerint nagyon jó arc vagyok. igaz macis a test alkatom. 184cm és 97 kg vagyok. járok kondiba is és formálom z izmaimat de sajnos még nem anyira látszik.BMX ezem és van stílusom is. de ennek ellenére sem tudok öszejönni senkivel. ismeretségi körben csak oan lányok vannak akikkel nem szeretnék vagy már van barátja. az is igaz h bátortalan is vagyok. nemtudnátok segiteni hogy milehet a gond? vagy hogy min változtassak? vagy mit tegyek? (létszives komoly válaszokat adjatok köszi)
2010. márc. 28. 17:07
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

és nem az van h nemtudok helyesen írni hanem az h most gépelek és ha nem is helyes akkor is el lehet olvasni és a cél szentesíti az ezköszt.

2010. márc. 29. 10:23
 22/32 anonim ***** válasza:

nekem bejönnek a nem annyira macisok :D

csak a bmxes justin bieberek nem.. :D

2010. márc. 30. 10:45
 23/32 anonim ***** válasza:

"Miért nemtudok öszejönni senkivel?

17/f vagyok és eddig volt 4 barátnőm. abbol 1 volt komoly"

ez jó arány! semmi baj nincs veled, tini vagy és depressziós, ezen kb mindenki átesik:D

2010. ápr. 1. 00:19
 24/32 anonim ***** válasza:

Az a napi 2 szenya télleg gáz,ha izomtömeget akarsz építeni akkor napi 6 egészséges étkezés kell.Sok fehérje és sok CH.Nemtom,hogy zsíros vagy-e,mert 184-hez 97kg az pont jó de izomba legyél annyi,én 176 cm 90kg vok most,még kell egy tizes és oké minden.

Először önfejlesztő irodalmat olvass,az teljesen átformálja a személyiségedet

22F

2010. ápr. 1. 00:43
 25/32 anonim válasza:

Szia!

Ha izomra akarsz építeni, akkor tényleg nem elég csak a "többet edzek/gyúrok" majd a fontos, az étezések is nagyban közre játszanak.És igen ez általában így működik, meg kell dolgozni, azért hogy látszódjon. Sajnos nem minden mükődik egyik-napról a másikra.

Viszont azzal sincs semmi baj ha macis vagy, sok lány szereti, ha a srác "nagyobb" 1.mint ő 2. és nem éri körbe a kis ujjával. A bmx-ezéssel sincs semmi gond, gondolom azért csinálod, mert szereted csinálni és pont. Legalább te csinálsz valamit:) Akinek meg nem tetszik, az meg r*h*dt*l ne irogasson...:P

2010. ápr. 1. 08:57
 26/32 anonim ***** válasza:
Lehet nem a kűlsőddel van gond, de én személy szerint nem szeretem (utálom) a macis pasikat (bnőm szereti őket =O), és! azokat sem szeretem akik gyúrják magukat. 17 éves vagy és 4 barátnőd volt? Én meg 16 vagyok és egy barátom se volt! Nehogy már...nem tudsz összejönni senkivel (inkább örülj neki, hogy eddig volt 4 barátnőd :)) ^^', ||tutod az embernek nem lehet mindig barátnője...|| majd lesz, és nem hiszem, hogy nehezen.
2010. ápr. 1. 10:15
 27/32 anonim ***** válasza:

Én se vagyok szent, de félelmetes, h az összes paraszt kaphat netet.

A kérdésedre, meg annyit tudok mondani, hogy már te is felismerted, h a társaságodban, nincs potenciális jelölt. Tehát egyértelműen a megoldás abban rejlik, hogy eljársz szórakozó helyekre. Ott meg lépj oda bátran ahhoz,aki tetszik neked, ha lepattint, akkor sem gáz, mert valószínüleg a büdös életbe nem látod többet. De biztos lesz pozitív visszajelzés is.

-A-

2010. ápr. 1. 10:23
 28/32 anonim ***** válasza:
47%
segíccs magadon dagadék 17/L
2010. ápr. 1. 10:37
 29/32 anonim ***** válasza:

szia!

Szerintem járj el más helyekre is a barátaiddal és ott próbálj ismerkedni!Nem hiszem,hogy baj lenne a külsőddel:)))hajrá!

És egy kicsit legyél határozottabb,szeresd önmagad,mert ha látják rajtad,h gondban vagy,akkor a kisugárzásod nem fog tetszeni a lányoknak!23L.

2010. ápr. 1. 10:46
 30/32 anonim ***** válasza:
pl ne írd, hogy oan, meg ienek....az még mindig olyan és ilyenek
2010. ápr. 1. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!