Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nemtudok öszejönni senkivel? (lányok válaszát
várom)
hmm... az utolsó válaszadónak üzenem, hogy én kifejezetten a ducibb pasikat szeretem. A barátom is pont 184 centi, és 110 kiló... Nem azon van a hangsúly, hogy duci, vagy nem duci, hanem ha bátortalan vagy, akkor a csajok nem vesznek észre. De egyébként tényleg jön magától, 17 éves vagy, nem dől össze a világ, ha per pill nincs barátnőd. :-) Úgyis fogsz találni olyat, akinek tetszel, pláne, mert írtad, hogy már volt is négy barátnőd. :P
2010. márc. 28. 17:48
12/32 A kérdező kommentje:
köszi de az a perpill van másfél éve...és pluszba ezen agyalok mindig és ezért oan a hangulatom mint 1 depresziósnak... semmihez nincs kedvem stb...
13/32 anonim válasza:
Megint ilyen szar válaszokat adtok..-.-
Én szeretem a macis alakokat.:Dnem tudom milyen csajok jönnek be neked de lehet hogy tul jóra vágsz..vagyis érted aki a nagy ő lehetne..pedig még elég ha valakit szeretsz és kész.ne gondolkozz még a jövőbe. Nemtom sztem inkább nagydarab vagy mint kövér és ezzel nincs semmi gond.Nem kell változtatni semmin légy önmagad sose legyél bunkó legyen sok hawerod és csajbarátod is és fog jönni egy csaj akinek nagyon bejösz és neked is ő.
Amugy énis igy vagyok vele mert mindig keresek valami nagyon jó pasit de sose jó vagyis elöször jó aztán nem:Sde mostmár ugy gondolkodok hogy most a hawerokra koncentrálok és ugyis lesz valaki akit szeretni fogok:)
2010. márc. 28. 17:51
Szia! Én nem hiszem, hogy pusztán a külsőn olyan sok múlana...Ízlések és pofonok, ahogy fentebb is írták, van, akinek kifejezetten az erősebb testalkat jön be. Ha csak körülnézek az utcán, annyi féle pár jön velem szemben...minden zsáknak lehet foltja. Sok teljesen átlagos kinézetű, vagy épp teltebb/soványabb embert látok...párban. Te még csak 17 éves, nem hiszem, hogy mindenáron azt kellene hajtanad, hogy legyen kapcsolatod. Hidd el, rengteg időd van még erre, akár az elkövetkező években a főiskolán. Ott amúgy is egy csomó új embert fogsz megismerni. Ha mindenáron akarsz valakit, úgy csak rosszabb. Kicsit állj ehhez lazábban hozzá, és egyszerűen érezd jól magad a bőrödben. Lehet, hogy teljesen véletlenül akad majd az utadba egy hozzád illő lány. L/22
2010. márc. 28. 17:54
15/32 anonim válasza:
a lényeg hogy jólérezd magad a bőrödbe ...a stílus nem a kilókon múlik ... járj szórakozni de normális helykere :D lájtosabb bulikra mert normálisabb csajt általában ott szokott találni az ember ... hameg csak szex kell akkor meg express.hu ;)
2010. márc. 28. 18:30
16/32 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
és nem szex kell...
És téged elbír egy BMX?Uhh,hát nem lennék a helyében, a bmx a borzos hajú vékonyabb/izmosabb sexi kicsit letolt nadrágos jó seggű pasik sportja,TE.-Szal ez rajtad nem segít.17 évesen kb 100kilósnak lenni brutális,az pedig hogy napi 2 szendvicset megeszel,gáz.Ez nagy baj,naponta többször kell enni és egészségesen,sokat kell mozogni,2liter vizet és nem üdítőt meginni többet aludni,kevesebbet sajnálkozni.Addig is ne bántsd szegény bringád inkább sportolj normális sportot.
2010. márc. 28. 19:45
ja,igen utolsó vagyok LAPOZZ FEL EGY HELYESÍRÁSI KÉZISZÓTÁRT IS.
abbol- abbÓl
öszejönni- ösSzejönni
segiteni- segÍteni
a milhet nem egy szó
és a tétszivesnél kiakadtam.Szóval ne lógj nyelvtanról sem.
2010. márc. 28. 19:49
Igaza van az utolsónak, ha ilyen seg*fej vagy aki nem tud helyesen írni sem akkor ne akarj összejönni senkivel.Biztos csak egy büdös ci*ány vagy aki nem tud magyarul, de azért itt él az országunkban!
2010. márc. 28. 19:53
19:53. Az, hogy a kérdező nem tud helyesen írni teljesen, egy dolog. Vajon meg fog ez változni attól, hogy ilyen alpári stílusban közlöd vele a véleményedet? Nem csak a helyesírása árulkodik az emberről, hanem az is, hogy tudja-e emberi hangnemben megfogalmazni a véleményét. Ebben neked is van fejlődni valód. Ez az oldal nem egymás sértegetéséről kellene, hogy szóljon.
2010. márc. 28. 23:07
Kapcsolódó kérdések: