Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig fognak az itteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fognak az itteni férfiak szentül hinni benne, hogy MINDEN nő a bunkókra izgul? Xd

Figyelt kérdés
Ma is annyi válasz volt ezzel kapcsolatban... :D Hogy a kedves srácok senkinek se kellenek! Érdekes én nem ezt tapasztalom.
2016. jan. 26. 23:31
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
36%
érdekes ! az egoista bunkó tirpáknak mindig van nője ellentétben a normális értéket képviselő férfiaknak nincs! nem kell itt a hazudozás nem kajáljuk be! én a szememnek hiszek
2016. jan. 27. 15:58
 22/31 anonim ***** válasza:
63%

Az a hazugság, hogy van önkritikátok.... Soha életemben nem láttam olyan férfit (najó, láttam, de ritkán) aki tényleg, őszintén elgondolkozott volna azon, hogy mi benne a hiba, és mutatott volna hajlandóságot rá, hogy kijavítsa...

Nem véletlen, hogy tucatszám írnak ki ide kérdéseket, hogy "Hogy lehetne barátnőm, ha kövér vagyok és igénytelen?"

"A Jóistenért sem mozdulok ki a házból, szerintetek egyedül fogok meghalni? Mert természetesen a változás gondolatát is elvetem"

A nők sem istenek, nem tudunk elővarázsolni tökéletes férfiakat, hanem abból gazdálkodunk, amink van, és gyakran pont hogy ti lennétek a rosszabb választás.

Önismeret ide vagy oda, ezt soha nem fogjátok beismerni magatoknak, ergo fennmarad a "bunkó pasi viszi a csajt, míg én, az emberiség kincse egyedül vagyok" baromság.

2016. jan. 27. 16:34
 23/31 anonim ***** válasza:
#22: én sosem szidtam sem itt, sem máshol a nőket, mert hogyis mondjam? Nem azokra figyelek, akik miatt itt cirkuszolnak sokan. Vltak már barátnőim, tehát sikertelen sem vagyok a nőknél. De azzal azért vitatkoznék, hogy azzal előrébb lennének ezek a férfiak, ha beismerik a gyengeségeiket. Ugyanis ez még nem ad megoldást semmire nekik. Ha te tapasztalt nő vagy, akkor lásd el az ilyeneket tanáccsal, hogy neked mi jön be. Magyarul a mtiváció megszerzéséhez is kell szerintem sikerélmény. Na most ha őket nem éri sikerélmény, nem kapnak pozitív visszajelzést, akkor hogyan szerezzenek motivációt ahhoz, hogy legyőzzék a sztereotíp gondolkodást, az önmagukba vetett hitetlenséget? Hiszen nem tudnak mihez viszonyítani. Ha már érte siker, megcsapta a szele, viszonzásra találna egy nő érdeklődését tekintve, akkor elgondolkodna, hogy hoppá: ennek a nőnek tetszem, vajon mi tetszik neki bennem? Akár meg is kérdezhetné a nőt, aki vagy tudna felelni, vagy erőteljes ráhatást gyakorolna, és magától is megfejtené, hogy valószínűleg ezért és ezért is kedvel engem. De ha nincs sikere, akkor nem tud mihez mérten fejlődni. Tehát mókuskerékben ragad, mert tovább erősödik benne a tudat, hogy értéktelen, sikertelen, senkinek sem tetszik.
2016. jan. 27. 16:45
 24/31 anonim ***** válasza:
38%
nektek könnyű nőként csak ki kell választani a megfelelő férfit annyi a dolgotok nem más! még is mit gondoljon az a férfi akit csak a negatív élmények érint? és azt lássa hogy a bunkó nőket semmibe nem néző férfi sikeres nem ő?
2016. jan. 27. 16:51
 25/31 anonim ***** válasza:
45%
Az a probléma, hogy sokan csak végletekben tudnak gondolkozni. Ha visszautasítja néhány nő, akkor azt mondja az összes nő beképzelt lotyó, mit képzel magáról. Ha ismer néhány lányt, akik bunkókkal járnak azt mondja, az összes nő a bunkókat szereti. Beismerni saját maguknak, hogy nekik is vannak hibáik egyenlő számukra azzal, mintha azt ismernék be, hogy értéktelenek és nem normális férfiak. Pedig a hibákat beismerni és azon megpróbálni változtatni, az erő és az akarat jele. Nem általánosítani állandóan pedig a széleslátóköré. 26l
2016. jan. 27. 16:56
 26/31 anonim ***** válasza:
#25: mondod te, aki egyszerre több szexpartnert tart egymás mellett. :D Tudom, ki vagy :P Mindegy, van igazság abban, amit mondasz, nem is kevés, de azért azt mondom, a nőknek is kell önismerettel foglalkozni, nem pedig csak mutogatni mindig a férfiakra. Elég kevés olyan nőt ismerek, akik valóban meglátják, ha elcsesztek valamit, és nem a párjaikon verik le a saját gyengeségeiket.
2016. jan. 27. 16:58
 27/31 anonim ***** válasza:
46%
Tudod ki vagyok? Honnan? Mert ismersz még más 26 éves nőt és az azt jelenti, hogy biztos én vagyok? Istenem, milyen buta emberek vannak itt. Nincsenek egy szexpartnerem se, egyedülálló nő vagyok. Kényszerszingli, mint annyian manapság... Befejezem itt a társalgást, mert a szintetek számomra túlságosan alacsony. Hajrá, szidjátok csak továbbra is a nőket. Édesanyátok büszke lehet rátok.
2016. jan. 27. 17:17
 28/31 anonim ***** válasza:
25%
Vagy azért találtad ki, hogy ismersz, hogy cafkának állíts engem be az oldalon és lejárass. Fogalmad sincs ki vagyok. Ostobák és kicsinyek vagytok. Mindegy, ugassatok csak tovább. Kutyák.
2016. jan. 27. 17:21
 29/31 anonim ***** válasza:
39%
Horváth Vanda vagy tudjuk ki vagy! bagoly mondja verébnek típus vagy.....
2016. jan. 27. 17:25
 30/31 anonim ***** válasza:
58%
Ijesztő ez a személyeskedés...
2016. jan. 27. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!