Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden haveromra rámegy a társaságunkban az összes csaj, de rám egyik se? Kezdem azt hinni, hogy magasan a legrondább vagyok ( kép )
Igaz van barátnőm mondjuk jelenleg is ,de kb a 10 barátnő közül egy volt aki gyönyörű volt, igaz vele ismét levelezek,bár összejönni már jönnék össze vele.Tulajdonképpen haveri társaságon belűl azért néha mondják azt,hogy helyes vagyok stb,de nem hiszem el,mert a haveri társaságunkból a csajok folyamatosan a haverjaimra mennek rá,de az összesre ... én meg kur..ára kimaradok valahogy mindig a látókörükből,pedig a legjobb szövegem állítom , hogy nekem van :/
felrakok egy képet , azért ha esetleg mondanátok véleményt , látom előre az ehhez hasonló válaszokat : "huh mekkora gyö.ér vagy stb " ezeket a kommenteket, az érintéttetek agytérfogatából kiindulva nem is veszem magamra,tisztelet a kivételnek.( ja azért ha nem egyértelmű elmondanám , hogy lehetőleg csak csajok véleménye érdekel )
Árpi ( 21 )
Nem lehet Veled semmi gond, ne parázz. Látszik, hogy tudsz fogalmazni rendesen. Ronda sem vagy.
Szerintem valamiért felkapták őt és ezért van ez a helyzet. Vagy lóvéja van, vagy olyan kisfiús arcú, vagy nagy kamugép bármi miatt lehet. Aki magát adja, az általában sajnos kevésbé érdekes a lányok számára. Javarészt színészképző az élet. Aki jól játszik, nyer.
Szóval ne törődj vele, inkább arra összpontosíts, hogy a jelenlegi barátnőddel legyen oké a kapcsolatod, légy boldog vele. Én sem vagyok rossz képű, de rám is folyton csak a kövér nők vagy a csúnyácskák akadnak. Kétszer volt értelmes, csinosabb nővel dolgom.
F25
És ti kép alapján ítélkeztek?
2-es vagyok.
nem tudom ez mennyire vigasztal, de nekem bejössz (kép alapján)
és ha jó fej is vagy mellé akkor nem is kell több :) 21L
nekem is szimpatikus vagy:D szal csak magabiztosan..az önbizalom rengeteget számít:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!