Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minden haveromra rámegy a társaságunkban az összes csaj, de rám egyik se? Kezdem azt hinni, hogy magasan a legrondább vagyok ( kép )

Figyelt kérdés

Igaz van barátnőm mondjuk jelenleg is ,de kb a 10 barátnő közül egy volt aki gyönyörű volt, igaz vele ismét levelezek,bár összejönni már jönnék össze vele.Tulajdonképpen haveri társaságon belűl azért néha mondják azt,hogy helyes vagyok stb,de nem hiszem el,mert a haveri társaságunkból a csajok folyamatosan a haverjaimra mennek rá,de az összesre ... én meg kur..ára kimaradok valahogy mindig a látókörükből,pedig a legjobb szövegem állítom , hogy nekem van :/

felrakok egy képet , azért ha esetleg mondanátok véleményt , látom előre az ehhez hasonló válaszokat : "huh mekkora gyö.ér vagy stb " ezeket a kommenteket, az érintéttetek agytérfogatából kiindulva nem is veszem magamra,tisztelet a kivételnek.( ja azért ha nem egyértelmű elmondanám , hogy lehetőleg csak csajok véleménye érdekel )

Árpi ( 21 )

[link]

2013. ápr. 8. 11:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Ennél nagyobb kép nem akadt? :DDDD
2013. ápr. 8. 11:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet Veled semmi gond, ne parázz. Látszik, hogy tudsz fogalmazni rendesen. Ronda sem vagy.

Szerintem valamiért felkapták őt és ezért van ez a helyzet. Vagy lóvéja van, vagy olyan kisfiús arcú, vagy nagy kamugép bármi miatt lehet. Aki magát adja, az általában sajnos kevésbé érdekes a lányok számára. Javarészt színészképző az élet. Aki jól játszik, nyer.

Szóval ne törődj vele, inkább arra összpontosíts, hogy a jelenlegi barátnőddel legyen oké a kapcsolatod, légy boldog vele. Én sem vagyok rossz képű, de rám is folyton csak a kövér nők vagy a csúnyácskák akadnak. Kétszer volt értelmes, csinosabb nővel dolgom.

F25

2013. ápr. 8. 11:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nem tudok véleményt mondani,mert olyan kicsi ma kép,hogy ha a pápa lenne rajta sem ismerném föl...:(26L
2013. ápr. 8. 12:02
 4/9 anonim ***** válasza:

És ti kép alapján ítélkeztek?

2-es vagyok.

2013. ápr. 8. 12:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Sosem(!)ítélek külső alapján!Viszont a kérdező ezt kérte...na 26L
2013. ápr. 8. 12:08
 6/9 anonim ***** válasza:

nem tudom ez mennyire vigasztal, de nekem bejössz (kép alapján)

és ha jó fej is vagy mellé akkor nem is kell több :) 21L

2013. ápr. 8. 12:32
 7/9 anonim ***** válasza:

nekem is szimpatikus vagy:D szal csak magabiztosan..az önbizalom rengeteget számít:)

19/L

2013. ápr. 8. 14:23
 8/9 Nonfiguratív ***** válasza:
Szerintem nem vagy ronda..az meg plusz jó pont, hogy kopasz vagy :D ha még jó a dumád is akkor no problem...
2013. ápr. 8. 15:46
 9/9 anonim válasza:
A kep alapjan nem ugy nezel ki mind aki ne kene egy lanynak de el arulom hogy ez a dolog csak 20%-ban szamitt. Valojaban az hogy te vonzo ferfi vagy egy no szamara annak sokkal tobb komponense van deroviden oszefoglalva: szemelyiseg. Es az a jo hirem hogy ezen lehet valtoztatni, meg tudod valtosztatni magad olyan iranyba hogy egy vonzo ferfi legy barmelyik no szamara. Bar amig van baradnod addig szerintem ne foglalkoz ezzel a dologgal mert ez olyan mintha hangszeren tanulnal jatszani sokat kell gyakorolni. De anyiban bisztos lehetsz hogy a kinezet, penz meg stb csak 20%. Szoval nem ezen mulik azon meg vegkep nem hogy mien szoveged van.
2013. ápr. 8. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!