Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit rontok el a randikon?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontok el a randikon? (unalmas vagyok? )

Figyelt kérdés
24 éves férfi vagyok, külsőre jól nézek ki. Társkeresőoldalon sok lány love-ol, meg maguktól rám írnak, vagy ha én írok nekik nagy részben válaszolnak. Sőt többen találkozni is akarnak (eddig sosem én hoztam fel, h találkozzunk, hanem mindig a lányok). Amibe én szívesen bele is mentem, a randik általában jól is sikerültek(vagy legalábbis azt hittem), de aztán egyik lány se keresett többet, egyik sem akart újra találkozni. Szóval valamit biztos elrontottam, de nem tudom ,mit. Mindegyik lányt valami egyszerű helyre vittem(kávézóba, vagy parkba, nem ilyen hiper szuper helyre, mert nem akartam előttük felvágni). Kicsit kimért nyugodtabb típus vagyok, és elég lassan nyílok meg, de első randin sztem nem is kell túlzásba vinni.Lehet, hogy unalmasnak tűnök nekik első blikkre?

2016. jan. 26. 21:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%

Amit elronthattál:

- Nem kérdeztél eleget a lányról

- Minden információt harapófogóval kellett kihúzni belőled

- Sok volt a kínos csend (ez kb. ugyanaz az első kettővel)

- Csak a munkádról beszéltél (ez sokakat elijeszthet)

- Nincs semmi szenvedélyed (ha nincs semmi, amit úgy igazán szeretsz, semmiről nem tudsz lelkesedéssel beszélni, az nem sok jót sejtet)

- Nem látszott rajtad érdeklődés vagy vonzalom a másik iránt

- Kifejtetted valami nem szimpatikus nézetedet (rasszista, homofób, keserű, ellenséges, panaszkodó, stb. voltál)

- Ha valaki bunkó a pincérrel, az sem szimpatikus

- Sokat panaszkodtál, hogy milyen szemetek a nők/mennyire nincs szerencséd

- A telefonodat nézegetted

- Határozatlan voltál, mindent a nőnek kellett eldöntenie vagy éppen nem hallgattad meg, mit akar

Nem voltam ott, így nem tudhatom, mi a baj, elsőre ennyi ugrott be. 21L

2016. jan. 26. 21:58
 12/21 anonim ***** válasza:
Amúgy az utolso tok jókat irt. Kérdés megcsokoltad valamelyiket is?
2016. jan. 26. 22:07
 13/21 A kérdező kommentje:

"- Nem kérdeztél eleget a lányról

- Minden információt harapófogóval kellett kihúzni belőled"

Ez a kettő igaz rám, mert valóban nem szoktam sokat kérdezgetni, meg nem vagyok az a könnyen megnyíló típus, de kínos csend az sosem volt, mert mindig beszéltünk valamiről.

A többi amit írtál az abszolút nem igaz.

Amúgy volt olyan lány akit megcsókoltam, és nem ellenkezett.

2016. jan. 26. 22:19
 14/21 anonim ***** válasza:
Ami szerinted igaz rád, az pedig nagyon is úgy nézhet ki, hogy nem érdekel a lány. Lehet, hogy nem így van, csak nem derül ki, olyan, mintha csak félgőzzel lennél a dologban. Ez nem bírálat, én is zárkózott vagyok, és tánc közben szokták kérdezni (salsa), hogy "unatkozol?" "valami baj van?" - akkor veszem észre magamat, hogy mosolyogni kéne. ;)
2016. jan. 26. 22:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Megcsókoltad, s nem volt folytatás, csak úgy eltűnt, kicsit furán hangzik. Akkor nem tudom mit ronthattál el.
2016. jan. 26. 22:30
 16/21 anonim ***** válasza:
Vagy rosszul csókolsz...
2016. jan. 26. 22:35
 17/21 A kérdező kommentje:
Hát lehet, nem tudom. Talán tényleg csak arról van szó, h a zárkózottságom miatt azt hiszik, h nem kedvelem őket.
2016. jan. 26. 22:36
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, h a csókon múlna.
2016. jan. 26. 22:37
 19/21 anonim ***** válasza:
58%
Én lány vagyok, de én is tapasztaltam ezt pár hónapja. A külsőmmel nincs semmi baj, sokaknak tetszem, de a randik nem sültek el túl jól általában. Nekem is idő kell, hogy megnyíljak, nem tudok az első randin úgy beszélgetni valakivel, mintha 1000 éve ismerném. Az a baj az internetes társkereséssel, hogy már annyi felhasználó van, hogy aki akar, az minden napra leszervezhet egy randit olyan emberekkel, akik kép alapján be is jönnek neki. Ha az első randin nem nyűgözted le, akkor lép is tovább, mert minek pazarolja az idejét egy kicsit zárkózottabb emberre, amikor biztos van olyan is, aki rögtön leveszi a lábáról a szövegével.
2016. jan. 27. 01:07
 20/21 anonim ***** válasza:
Irj privit, segitek.
2016. jan. 27. 03:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!