Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Mennyire szoktatok bokolni vasarlas kozben? Milyen gyakori a siker? :D
Figyelt kérdés
Benzinkuton, peksegben, etteremben, barhol amerre jartok, es ha a helyzet ugyhozza mehet egy kis "pimaszkodas" az eladonovel. Mennyire veszik a lapot?:D esetleg koronazta mar siker az ilyen probalkozasotokat?;) hisz ki tudja lehet te vagy alt.ban az elso vasarlo 6 orakkor es fel het elott soha nem jonnek a korai kutyasettatoak. Az pont felora, amit nagyon kellemesen es hasznosan ki lehet tolteni:)!2016. jan. 26. 07:49
1/4 anonim válasza:
Csak egy-egy apró bokot, s azt sem viszem tovabb. Pl nagyon csinos vagy amúgy es elköszönök. Ennek az oka tok egyszerű. Ez a szituáció nem erre való. O hivatalból azért van ott, mert ott dolgozik, ha ott elkezdek vele flortolni, akkor nem tehet ellene semmit, mert en vagyok a vásárló, s meg kell felelni, hogy bajcsevereszik velem, ha tetszem neki ha nem. Ha bárki kérdi tőlem, en ellenzem a csajozast ilyen esetekben. Ez nem fair.
2/4 anonim válasza:
Azért elég nagy ugrás van aközött, hogy bókolsz a kisboltban az eladólánynak és aközött, hogy utána kapásból megdugod a raktárban. Az első eléggé gyakori és ártalmatlan, a második szerintem nagyon ritka. Előfordul, az biztos, de én nem alapoznék rá.
Amúgy teljesen emberfüggő, hogy ki mennyire veszi a lapot. Van, aki kikéri magának, van, aki rögtön belemegy.
3/4 A kérdező kommentje:
2es en mindig haverom nagybattyabol indulok ki, a pali kiszallito volt. Annak mindennapra be volt osztva, hogy hetfon a bababoltost, kedden a zoldsegest, szeran az etterem tulajdonost. Sokaig nem ertettem, hogy az oreg miert hiv el engem is mikor lehetne csak az unokaoccsevel, hat rajottunk, hogy amig mi baszakodtunk a sprinterben o meg baszott bent:D
2016. jan. 26. 08:49
4/4 anonim válasza:
Én SOHA nem bókolgatok, ismerkedek, stb... eladónővel a munkahelyén. Nagyon idegesítő amikor más teszi, és emiatt áll a sor.
Nem egyszer volt, hogy állok a sorban, mögöttem még kb. 10-15 ember, és a gyerek előttem elkezdi fűzni a pénztároslányt. Bunkó dolog feltartani a sort, ilyenkor rászólok, hogy hagyja abba, nem feltétlenül a legudvariasabb formámban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!