Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az a vásárlós randi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a vásárlós randi?

Figyelt kérdés
Egy kérdésben olvastam ezt itt és többen is kérdezték, hogy mi ez az új divat. Szóval most új kérdésbe kiírtam, mert mi ez??

2015. jún. 8. 20:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem hallottam még róla, de rosszul hangzik. Kíváncsi vagyok, hogy pontosan mit takar.
2015. jún. 8. 20:19
 2/22 anonim ***** válasza:
94%
Pénz éhes 3,14csák, kavarnak tárgyakért cserébe, csori balek palikkal. :D
2015. jún. 8. 20:21
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősöm csinál ilyet, szerintem azt jelentheti....a srác gazdag, a csajszi meg ilyen tipikus plázapitsa, elviszi kb hetente vásárolni, új karóra, ruhák, cipők, telefon, minden....3 naponta kap valami nagyobb dolgot....gondolom természetben fizet jó sokat érte:D a szájzárért és az álkapocsgörcsért cserébe sokat kap:D
2015. jún. 8. 20:22
 4/22 opened paradise ***** válasza:
50%

Az olyan,hogy csak akkor buli,ha visznek.

De úgy bármikor kapható vagyok rá :D

2015. jún. 8. 20:25
 5/22 anonim ***** válasza:
93%
Én akkor ha nem kell érte tenni semmit sem cserébe:D Van felesleges pénzed, add nekem:D
2015. jún. 8. 20:26
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Az hülye, aki egy randin cuccokat vásárol a nőnek. Ez még csak az ismerkedésről szól. Azt el tudom képzelni, hogy valakinek úgy gondolod jó ízlése van, ezért elhívod, hogy segítsen (magadnak) ruhákat vagy parfümöt választani. Ilyet már én is csináltam (de nem randi volt, mert már ismertem a lányt előtte).
2015. jún. 8. 20:27
 7/22 anonim ***** válasza:
Most szerinted akkor hülye aki vesz néha a nőjének egy ruhát?:D Komolyan?:D Azért én is kaptam már páromtól dolgokat (egyszer együtt mentünk vásárolni és vettünk egymásnak cuccokat:D) Most akkor cikik vagyunk? (Főleg amúgy, hogy többet keresek mint ő:D)
2015. jún. 8. 20:31
 8/22 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy arra gondolt az előző válaszoló, hanem arra, ha még nem vagytok együtt, csak randiztok. (Én legalábbis itt is, és az ominózus kérdésben is így értelmeztem)
2015. jún. 8. 20:33
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha már a barátnője vagy, akkor nem randiztok, hanem jártok. Gondolom tudod mi a különbség.
2015. jún. 8. 20:34
 10/22 opened paradise ***** válasza:

7.

Ennél az van,hogy még csak randi fázis,de mindent megvesz,több százezer ft értékben.

2015. jún. 8. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!