Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az a vásárlós randi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a vásárlós randi?

Figyelt kérdés
Egy kérdésben olvastam ezt itt és többen is kérdezték, hogy mi ez az új divat. Szóval most új kérdésbe kiírtam, mert mi ez??

2015. jún. 8. 20:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Már azt hittem hülyén halok meg :D

A tegnapi kérdésnél csak pislogtam. Az hittem én gondolom rosszul, és valamit biztos félreértek, mert ilyen nincs... De ezek szerint tényleg van. Nekem bezzeg soha nem vett senki semmit, még egy fagyit sem a randikon, sőt, még a pasi részét is legtöbbször nekem kellett fizetni... Nem ám 130ezerért órát...

2015. jún. 8. 20:36
 12/22 anonim ***** válasza:
48%
És ha randi közben vesz neked valamit? Egy kávét?:D Egy fagyit? Akár egy pólót? (mondjuk nem vmi gucci-ra gondolok 30ezerért:D Azt azért ne:D)
2015. jún. 8. 20:36
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

Én elvárom a pasitól, hogy elvigyen mindig vásárolni.

és finanszírozza azt hogy mellette vagyok az életben, és segítem, hogy kitudjon teljesedni a munkájában, és így még több pénzt hozzon haza!

2015. jún. 8. 20:40
 14/22 opened paradise ***** válasza:
74%

Érdekes még nem volt pofám ahhoz,hogy a másikkal fizetessem ki a részemet. Sőt,az övét se.

Csokit már kaptam,de azt még az elején.

2015. jún. 8. 20:41
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Két dolgot nem értek. Egyrészt folyton megy a sírás, hogy válság így, válság úgy, hogy a búsba van pénze annyi embernek ilyesmire, hogy ez divat legyen? A másik meg a tegnapi kérdésre vonatkozik inkább, a nők nem szoktak drága órával villogni, az a férfiak reszortja, miért nem túlárazott cipőt\táskát vetet magának?
2015. jún. 8. 20:41
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező szerintem erre gondolt. pl.

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

2015. jún. 8. 20:43
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen nincs, hogy vásárlós randi.

Olyan van, hogy mikor már együtt vannak, elmennek vásárolni és a fiú vesz pár dolgot (pó, farmer) a barátnőjének ajándékba.

L20

18/22 anonim ***** válasza:
Amúgy valaki belinkelné a kérdést, érdekes lenne elolvasni:)
 19/22 anonim ***** válasza:
*Póló.:)
2015. jún. 8. 20:44
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem már értem a dolgot és ez a világ kezd egyre furcsábbá válni...
2015. jún. 8. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!