Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkozzak a sráccal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozzak a sráccal?

Figyelt kérdés

Máshogy nem tudtam megfogalmazni a kérdésem, holott igazán nem csak ennyiről szól a dolog. Van egy másfél éves kapcsolatom, menyasszony vok. A sráccal hétvégén találkozunk csak mert ő melózik én meg méég suliba járok. Ő 24 én 20. A lényeg hogy már nem olyan joó a kapcsulatunk, a szex unalmas, vagy éppen túl rövid, nem érzem hogy szeretne a srác, pedig szeret. Megismerkedtem chat-en egy sráccal, 200km-re lakik tőlem, már 2 hete msn-ezünk, cam (nem cam szex), stb...

Már telon is beszélünk annyira hiányzom neki és bevallom ő is nekem. VAlami van a levegőbe köztünk, nem mondom h szerelem mert chat es ismerkedésre nem mondhatok ilyet, de hiányzik és többet gondolok rá mint a barátomra. Szeretnénk találkozni de nemtom h jó ötlet-e. Inkább próbáljam meg lerázni és kicsit a barátommal próbálkozni, hátha jó lesz? Nem akarom megcsalni, de így nagyon rossz. Életem nagy szerelmének gondoltam a barátomat, de már bizonytalan vok. Segítsetek kérlek. Nem valami kis taknyos vok, ugyhogy létszi csak az írjon akinek tényleg van vmi tippje. Köszi

2008. szept. 17. 18:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
HÚ, mintha a saját sztorimat olvastam volna. Csak nekem hosszabb kapcsolatom van, és a srác a vőlegényem. Ugyanúgy ahogy te megismerkedtem neten egy sráccal, órákat lógtam , hajnalig a neten, nem bírtam tanulni, vizsgát halasztottam , mert hetekig csak lestem kifelé a fejemből, annyira hiányzott, alig vártam, h ismét fellépjek a netre. Aztán úgy alakult, hogy két hétig nem tudunk beszélni, rettenetes volt az első héten, de utána lekötöttem magam, sokat találkoztam a b.nőimmel ( a vőlegényemmel én is csak hétvégén találkozom), újra rendszeresen kezdtem tanulni,és a végén erőt vettem magamon, csináltam egy másik msn címet, és rendbe hoztam a kapcsolatomat a párommal, mert én is úgy gondoltam az elején, hogy ő életem szerelme, megérdemel ennyi erőfeszítést tőlem. Azóta már teljesen biztos vagyok magamban. Én nem azt mondom, hogy te is tedd ezt, csomó dolgot kell mérlegelned, van e esély rendbehozni a kapcsolatot? Tud e fejlődni a szexuális életetek? Mi van a másik srácban ami a mostaniban nincs meg? El tudod e képzelni vele az életedet? Van e erőd, hogy erőfeszítéseket tegyél, hogy helyrehozd a kapcsolatodat? Ezek fényében mérlegelj, utána dönts.
2008. szept. 17. 18:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, meg kísértések, és az ember azért ember, hogy ellenálljon neki. Szerintem neked az újdonság hiányzik, mivel már elég rég együtt vagytok a pároddal.
2008. szept. 17. 18:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is próbáljátok meg helyre hozni a kapcsolatotokat. Én 22 vagyok, már több mint két éve vagyok együtt a párommal, de márciusban én is majdnem elcsábultam. Barátnőm bemutatott egy ismerősének, aki huhh... jó pasi, és kölcsönösen vonzódtunk egymáshoz. Sokat beszélgettünk, nagyon jól éreztük magunkat. Hetekig csak ő járt a fejembe, de rájöttem nem egymáshoz valók vagyunk. Távol vagyunk egymástól térben is, rangban is, személyiségben is. Rendbe hoztam párommal a kapcsolatunkat azóta minden happy.

Adj még egy esélyt a vőlegényednek. Mindenkivel előfordul, hogy vonza az új az ismeretlen. De nem biztos, hogy jobb. Mindenesetre mindent gondolj át kétszer mielőtt cselekszel. Sok sikert.

2008. szept. 17. 18:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Nagyon örültem a válaszaitoknak. Köszi a segítséget. Örülök hogy nem csak én vok igy, h mással is megtörtént már ez. A sráccal annyira összeillenénk, egymagas velem, ez azért csábít mert nagyon magas lány vok és a barátom alacsonyabb mint én. Erősebb testalkatú, énse vok egy extra vékony lány, és olyan biztonságot adónak néz ki, és az is. VAlószínüleg az új miatt vágyok rá, de tudom hogy nem éri meg ezért a saját kapcsolatomat így hírtelen feladni. Amúgy meg ahogy az első válaszoló írta, éjjel nappal lesem hogy mikor jön fel msn-re, lesem a telóm hogy mikor hív már, reggel 10től hajnali 4ig msn-ezünk, és hihetetlen jól érzem magam vele, csak az hiányzik hogy hozzá bújhassak. Nehéz nagyon.
2008. szept. 17. 19:21
 5/11 anonim ***** válasza:

Én is ebbe a cipőbe voltam!Egy évig voltunk együtt barátnőmmel és elkezdtem beszélni egy lánnyal.ő is messze lakott!A barátnőmmel a szex jó volt de sok volt a vita és a másik csajjak MSNen minden ok volt.Elkezdtem kételkedni az érzéseimben és végül szakítás lett közös megegyezés alapján!Eltelt 4 nap és ezalatt rájöttem hogy mekkora hülye vagyok és hogy mindennél jobban szeretem azt a lányt!Elmondtam neki de hiába.Nem fogadott vissza!Ennek fél éve .Én most is szeretem!Jól gondold meg mit teszel mert nagyon sokat veszíthetsz ahogy én is!Tegyél meg mindent hogy helyrehozd a dolgokat én ezt ajánlom!

A szexen lehet javítani!Más pózok, helyszín vagy akár valamilyen segédeszköz! Sok sikert!

2008. szept. 18. 01:01
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, örülök hogy egy srác is válaszolt, sokat segítettél.
2008. szept. 18. 09:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is menyasszony voltam,3 éve voltam a vőlegényemmel mikor megismertem egy srácot,chat-eltünk,majd találkoztunk.Első találkozásunk után tudtam,nekem Ő KELL!!!Otthagytam a vőlegényem,hozzáköltöztem,vettünk házat és útban a baba.Ha ellaposodott a kapcsolatod,nagyon nem tudod visszahozni a lángot,nekem nem sikerült.De mióta váltottam nagyon boldog vagyok.22 évesen megtaláltam amit kerestem,és nemsokára szülők leszünk a párommal mert útban a BABA!!!! :-))))
2008. szept. 18. 15:00
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát igen, van amikor bejön a dolog. De az esetek nagy %-ában nem. :)

Nekem is voltak/vannak megingásaim, és tudom hogy nem szabad engedni nekik. Az egy dolog hogy néha ellaposodik a kapcsolat ,mer keveset látjuk egymást , meg ilyenek, de nálam speciel mindig visszajön ha egy kicsit többet foglalkozunk egymással.

2.válaszoló voltam. pussz.

2008. szept. 18. 15:29
 9/11 A kérdező kommentje:
Hu, most kaptam ilyet is meg olyat is. Nehéz eldöntenem hogy mit tegyek. Assze megpróbálom helyre hozni a régit, ha nem jön össze ugyis szét vállnak útjaink. Köszi a válaszokat.
2008. szept. 18. 19:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Tégy hát úgy!Sok sikert!És szívesen a választ!:D
2008. szept. 20. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!