Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozzak a sráccal?
Máshogy nem tudtam megfogalmazni a kérdésem, holott igazán nem csak ennyiről szól a dolog. Van egy másfél éves kapcsolatom, menyasszony vok. A sráccal hétvégén találkozunk csak mert ő melózik én meg méég suliba járok. Ő 24 én 20. A lényeg hogy már nem olyan joó a kapcsulatunk, a szex unalmas, vagy éppen túl rövid, nem érzem hogy szeretne a srác, pedig szeret. Megismerkedtem chat-en egy sráccal, 200km-re lakik tőlem, már 2 hete msn-ezünk, cam (nem cam szex), stb...
Már telon is beszélünk annyira hiányzom neki és bevallom ő is nekem. VAlami van a levegőbe köztünk, nem mondom h szerelem mert chat es ismerkedésre nem mondhatok ilyet, de hiányzik és többet gondolok rá mint a barátomra. Szeretnénk találkozni de nemtom h jó ötlet-e. Inkább próbáljam meg lerázni és kicsit a barátommal próbálkozni, hátha jó lesz? Nem akarom megcsalni, de így nagyon rossz. Életem nagy szerelmének gondoltam a barátomat, de már bizonytalan vok. Segítsetek kérlek. Nem valami kis taknyos vok, ugyhogy létszi csak az írjon akinek tényleg van vmi tippje. Köszi
Szerintem is próbáljátok meg helyre hozni a kapcsolatotokat. Én 22 vagyok, már több mint két éve vagyok együtt a párommal, de márciusban én is majdnem elcsábultam. Barátnőm bemutatott egy ismerősének, aki huhh... jó pasi, és kölcsönösen vonzódtunk egymáshoz. Sokat beszélgettünk, nagyon jól éreztük magunkat. Hetekig csak ő járt a fejembe, de rájöttem nem egymáshoz valók vagyunk. Távol vagyunk egymástól térben is, rangban is, személyiségben is. Rendbe hoztam párommal a kapcsolatunkat azóta minden happy.
Adj még egy esélyt a vőlegényednek. Mindenkivel előfordul, hogy vonza az új az ismeretlen. De nem biztos, hogy jobb. Mindenesetre mindent gondolj át kétszer mielőtt cselekszel. Sok sikert.
Én is ebbe a cipőbe voltam!Egy évig voltunk együtt barátnőmmel és elkezdtem beszélni egy lánnyal.ő is messze lakott!A barátnőmmel a szex jó volt de sok volt a vita és a másik csajjak MSNen minden ok volt.Elkezdtem kételkedni az érzéseimben és végül szakítás lett közös megegyezés alapján!Eltelt 4 nap és ezalatt rájöttem hogy mekkora hülye vagyok és hogy mindennél jobban szeretem azt a lányt!Elmondtam neki de hiába.Nem fogadott vissza!Ennek fél éve .Én most is szeretem!Jól gondold meg mit teszel mert nagyon sokat veszíthetsz ahogy én is!Tegyél meg mindent hogy helyrehozd a dolgokat én ezt ajánlom!
A szexen lehet javítani!Más pózok, helyszín vagy akár valamilyen segédeszköz! Sok sikert!
Hát igen, van amikor bejön a dolog. De az esetek nagy %-ában nem. :)
Nekem is voltak/vannak megingásaim, és tudom hogy nem szabad engedni nekik. Az egy dolog hogy néha ellaposodik a kapcsolat ,mer keveset látjuk egymást , meg ilyenek, de nálam speciel mindig visszajön ha egy kicsit többet foglalkozunk egymással.
2.válaszoló voltam. pussz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!