Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális? Ezek után találko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Ezek után találkozzak a sráccal?

Figyelt kérdés
2 évvel ezelőtt megismertem egy srácot a neten. Idővel új msn címem lett amire nem lett felvéve, szóval aztán eltávolodtunk egymástól. Nemrég azon az oldalon ismét egymásra találtunk. Lassan 3 hónapja, hogy majdnem mindennap beszélünk, nemsokára talizunk is. Viszont vmelyik nap nem olyan volt a beszélgetés amilyen szokott lenni. Gondoltam felmegyek a csetoldalra hátha fent van, álnéven ráírtam és mikor msn címét írta nem volt kétség, hogy ő az. Hát itt elbizonytalanodtam. Elég szarul esett, hogy miközben beszélünk másokkal ismerkedik. Jó végülis amíg nincs köztünk senki ismerkedhet, csak azt hittem vmennyire már szoros a viszonyunk, mert én rajta kívűl most senkivel nem ismerkedek, de lehet én csinálom rosszul. :/ Amúgy ő 22 éves én 17 vagyok.
2011. júl. 2. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Én akkor is szoktam ismerkedni másokkal, ha van párom.

De ha konkrétan felszedni akart az álcímeden, akkor sem hiszem, hogy fel kéne háborodnod, hisz nincs köztetek semmi. Elhiszem, hogy némileg sérti az egodat, hogy nem csak veled foglalkozik, de egy picit tedd félre a sértettséged, és úgy gondold át.

Majd ha lesz valami, és úgy kezd ki másokkal, akkor felháborodhatsz.

2011. júl. 2. 15:07
 2/3 anonim ***** válasza:
miért ne lenne normális, te magad írtad, hogy nincs köztetek semmi, he hisztizz már azonnal!
2011. júl. 2. 15:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Miért ne ismerkedhetne? Hisz még az sem biztos hogy bejöttök egymásnak személyesen és hogy lesz köztetek valami. Az ember azért nem csak egy esélyt szeret adni magának amíg semmi sem biztos. Szóval ne legyél megsértődve, és hiába esik rosszul, szerintem simán jogosan ismerkedhet. Egyébként meg milyen már hogy még nem jártok de már kémkedsz utána és teszteled a "hűségét"? Ez az álneves téma nagyon gyerekes volt. 27/n
2011. júl. 2. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!