Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig kell még arra várnom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig kell még arra várnom, hogy végre találkozzak egy elég jó sráccal akinek én is tetszem?

Figyelt kérdés

Elég jó -tudom, nem szép kifejezés- alatt azt értem, hogy normális testalkatú, intelligens, vicces, őszinte.

20 éves vagyok és eddig mégsem jött szembe ilyen fiú vagy férfi, ahogy tetszik. És nem értem, hogy miért! Van eszem és szépnek mondanak (nem vagyok egy manöken, de normális testalkatú és szép arcom van) hát mi kéne még? Azt sem mondom, hogy ne hagyok rá lehetőséget, mert szoktam bulikba járni, egyetemen közösségi téren is megjelenek...igaz néha kicsit visszahúzódó vagyok, de ez nem mindig jellemez...Mit kéne tennem, hogy végre "összejöjjek" valakivel?

2009. okt. 30. 05:50
 1/7 anonim ***** válasza:
ne akarj összejönni senkivel!:) élvezd a szingliséget,legyél nyitott,barátkozó,és akkor tutira rád talál a szerelem!!!:D
2009. okt. 30. 07:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is gy voltam ezzel, de rájöttem, hogy csak nyitott szemmel kell járni.
2009. okt. 30. 08:46
 3/7 anonim válasza:
Lehet egy olyan kérdésem,hogy melyik megyébe laksz?
2009. okt. 30. 08:50
 4/7 anonim ***** válasza:
nem debreceni vagy?
2009. okt. 30. 10:37
 5/7 A kérdező kommentje:
pécsi vagyok és itt is tanulok :)
2009. okt. 30. 11:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha görcsösen keresgéled akkor nehezebb. Ha úgy van a dolog ahogy le irtad akkor járj emelt fővel és nyitott szemmel ahogy az előttem lévők is irták. Nem idegeskedj. megtalál a szerelem egyszer(és lehet hogy egy életre eleged lessz belőle, lehet hogy boldog leszel). Nem riasztani akarlak csak ez a merő valóság a szerelem sem annyira egyszerü amilyennek tünik.

18/F

2009. okt. 30. 13:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Röviden

Hozzd a formád!

Legyenek Praktikáid!

Legyél ügyes!

Kedves!

És Sok sikert:)Ja és Próbálkozz,PL:internet^.^Énis Ott szedtem fel a barátnőm:)17/F

Jahh és a Legfontosabb hogy soha neokozz csalódást ezért mindig MAGADAT kell hogy adjad!

2009. okt. 30. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!