Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom, hogy ez mit jelenth...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy ez mit jelenthet (? )

Figyelt kérdés
Van egy lány. Volt osztálytársam ,szoktunk beszélgetni msn-en. Már megbeszéltük ,hogy valamikor elmegyünk együt bulizni ,de mindig halasztja. Vagy nincs fönt msn-en péntek/szombaton vagy aztmondja ,hogy a szülei nem engedik. Szerintetek mit akarhat ? Vajon bejövök neki ? a lány 14 én 15 vagyok
2010. márc. 27. 22:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem mivel a lány csak 14 akkor lehet hogy a szüei nem engedik el!! Ha egyszer összefuttok valahol ott álitsd meg és ott bezsélgessetek erőő és ne legyél visszahuzodo , az elején rátérhetsz hogy miért nem megy el veled bulizni!!!!!!!:)
2010. márc. 27. 23:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem!

"A hazugság az nem más mint félni az igazság következményeitől"

2010. márc. 27. 23:08
 3/8 anonim válasza:
Szerintem meg terhes.
2010. márc. 30. 21:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg TE vagy terhes.
2010. márc. 30. 21:33
 5/8 anonim ***** válasza:
ennyi idősen no martini and no party!!!
2010. márc. 30. 21:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha beszélveled akkor bejössz neki.Adok pár kérdést és ha magadban válaszolsz rájuk rájössz mit gondolhat a csaj.Milyen viszonyba voltatok osztálytárskorotokba?

Ha nem jönnél be neki miért beszélne veled és miért egyezett volna bele a buliba,ha nem akarna elmenni akkor miért mondta hogy menne?Próbálj alapvető kérdésekre koncentrálni és válaszolj rájuk.

2010. márc. 30. 21:48
 7/8 anonim ***** válasza:
ki ez az idióta, aki minden kérdésre azt írja, hogy TERHES VAGY??? Úristen. SOS, óvoda..
2010. márc. 30. 22:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki lehet az de kezd idegesiteni
2010. márc. 30. 22:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!