Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöhetnék össze vele?
Figyelt kérdés
Olyan gimibe járok, ahhol évente többször is kistanárok tanítanak. Nagyon tetszik az egyikük, de nem tudom, hogy kéne kezdeményezni. Egyszer óra végén odamentem hozzá, és elkezdtem vele beszélgetni, ez nem tartott tovább 10 percnél. 23 éves, ami pont jó is lenne, én 18 múltam és természetesen ő fiú, én lány... A korát nem célirányosan, de kiderítettem, de a nevét nem tudtam. Az a baj, hogy többet valószínűleg beszélgetni nem tudok vele, mert sosincs egyedül, az előző alkalom egy kivétel volt, mert nem volt bent a tanár. Szerintetek hogy kéne kezdeményezni? Jah és jövő héten fog még 3 órát tanítani, aztán elmegy. :(
2010. márc. 27. 19:53
1/5 anonim válasza:
Szerintem a tantárgyal kapcsolatban kérj tőle segítséget, esetleg kérd el az e-mail cimét, hogy azon keresztül majd tudna-e segiteni neked, az adott tantárgyban... aztán hátha összejön valami. :)
2010. márc. 27. 20:01
2/5 anonim válasza:
Mit tanít??
2010. márc. 27. 20:41
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Angolt tanít, de a segítség kéréssel az a baj, hogy az osztály két részből áll, egyik felének, köztük nekem is már van nyelvvizsgája, míg a másik fele még "csak" most akar éretségizni. Igazából mi végig hátul ülünk és csendben elvagyunk, míg elől tanít, és azt kellett észrevennünk, hogy egy kicsit bénácska angolból. Nem nagyon tudna segíteni sajnos :( Pedig úgy tetszik, még az is aranyos számomra, hogy a szavakat se tudja igazán :) Meg amúgy is elég csöndes típus, ezért sem tudom, hogy én bejönnék-e neki.
2010. márc. 28. 23:46
4/5 anonim válasza:
mi van ha az egyik kis dogádan vagy ilyen beadandóra leírod h csak beszélgetni szeretnél vele 2esben vagy ha extra vagányabb vagy és mindent vagy semmit alapon szeretnéd megjátszani rajzolj neki szivecskét...vagy valami hasonlót...mini képregényt a doga sarkába...
(stílus függő h mit választasz de ezek eredeti ötletek)
----------------------------------------
| K ° i ° c ° s ° i ° É ° n™ 01 |
----------------------------------------
2010. ápr. 8. 15:27
5/5 anonim válasza:
Írj neki egy levelet. Írd le, hogy szimpatikus számodra és, ha befejezte a tanítást nálatok, akkor szívesen találkoznál vele. Az e-mail címedet is ráírhatod a levélre. Ezt pedig az egyik óra után add neki vagy csúsztasd a táskájába.
Aztán légy résen, mert egy ilyen közeledést lehet, hogy keményen kihasznál. A másik véglet pedig, hogy jelentkezik és boldogan éltek, míg meg nem haltok. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!