Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan jöhetnék össze valakivel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöhetnék össze valakivel?

Figyelt kérdés

Még sosem volt pasim de már nagyon szeretném ha lenne:$Volt 1 fiu aki kb 2 évig nagyon bejött de most vmiért bunkó lett és igy már ő sem tetszik.Szal a lényeg az h vkivel már jó lenne járni de sajnos seholsincsenek helyes fiuk a környezetemben.Az egész suliban nincs senki olyan aki még csak egész elviselhetően nézne ki,különórákra meg ilyesmikre meg nem nagyon járok ugyh fogalmam sincs h hol tudnék ismerkedni.

14/L

2011. szept. 8. 20:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szeretnéd mi h 5en ugy adjanak egymásnak át mint egy titokcigit mi?
2011. szept. 8. 20:20
 2/11 A kérdező kommentje:

nem!!-.-

Ha ezt akarnám már rég megtettem volna...

2011. szept. 8. 20:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Ne azért járj 1fiúval, hogy legyen valakid... Azzal járj akivel szeretitek egymást, főleg ilyen kis lányként mint te :-) Egyszer úgyis eljön az akivel majd szeretni fogjátok egymást, amúgy járj el szórakozó helyekre, társkereső oldalakra, nem tudom milyen városból való vagy mert lehet, hogy tudnék mondani 1-2helyet ahol tudsz korodbelikkel ismerkedni, ha szegedi vagy.
2011. szept. 8. 20:38
 4/11 A kérdező kommentje:

Bp.-en lakom :)

Am interneten semmiképp nem szeretnk ismerkedni főleg elsőre nem.Szórakozóhelyekre meg nem nagyon szoktam járni csak jégteraszra télen:))Jah és köszi az értelmes válasz

2011. szept. 8. 20:42
 5/11 anonim ***** válasza:

"Az egész suliban nincs senki olyan aki még csak egész elviselhetően nézne ki"

Azért ez csak túlzás. Kicsit túl nagyok az elvárásaid. Nameg azért a belső is számítson valamit, ne csak a külső.

2011. szept. 8. 20:47
 6/11 A kérdező kommentje:
hát ha látnád h milyenek vannak ott...:OMeg én vok az 1ik legidősebb és így minden fiú min0.5-1 évvel fiatalab:/(am nem buktam meg csak évvesztes vok)
2011. szept. 8. 20:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Necsak azt nézd, hogy hogy néz ki -.-

Amúgy még fiatal vagy :) várd ki. megéri, ha az a srác normális lesz.

2011. szept. 8. 20:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Jaah, akkor bocsi, nem szóltam. Egyébként nem akarom látni őket, mivel én is srác vagyok és túlzottan nem érdekelnek :D. Nameg én idősebb vagyok pár évvel :D
2011. szept. 8. 20:54
 9/11 anonim ***** válasza:
hát vársz egy évet, irány a középsuli, ott majd lesznek, de tényleg azért járj valakivel ha szereted, mert ha nem akkor megbántasz egy embert is, meg tök értelmetlen
2011. szept. 8. 20:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Ismerős a helyzet....Annyi különbséggel, hogy én 17 vagyok. Szerintem 14 évesen még igazán nem vagy lemaradva semmiről. Ne akard mindenáron, mert akkor nem fog sikerülni. Ne csak "valakivel" akarj összejönni, hanem olyannal, akit tényleg kedvelsz.

Légy türelmes, és eljön az igazi, akkor mikor a legkevésbé számítasz rá.

2011. szept. 8. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!