Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöhetnék újra össze az exemmel?
Figyelt kérdés
Tavaly ősszel jártunk két hetet... Én szakítottam vele, mert nem éreztem azt, hogy szerelmes lennék belé. De azóta rengeteg minden történt velem, csomó szerencsétlen kapcsolat, ésatöbbi... rájöttem, hogy Ő számomra az igazi. :) Tegnap este ráírtam msnen, jól elbeszélgettünk, igaz aztán szarakodott a nete és köszönés nélkül lelépett, gondolom nem direkt, mivel nem ilyennek ismertem meg. Annyira ciki lenne ha másodjára is ráírnék :S Vagyis én azt szeretem ha a férfi kezdeményez.. Amúgy lájkolja mindig a képeimet és fészen, szóval csak tetszek még neki.. Segítsetek kérlek :/2011. júl. 26. 11:18
1/2 A kérdező kommentje:
Ő 20/F, én 17 /L
2011. júl. 26. 11:36
2/2 anonim válasza:
lehet majd rád ír ő, de ha nem akkor írj rá. persze jobb ha a férfi kezdeményez, de még egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!