Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/férfiak! Mi a véleményete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Mi a véleményetek arról, ha egy nő hív el titeket először találkozni?

Figyelt kérdés
Légyszi a válaszhoz írjátok oda a korotokat is:)
2016. jan. 20. 19:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%

Végre egy (remélhetőleg) egyértelmű jelnek gondolnám a nők totál kiismerhetetlen világában.

24

2016. jan. 20. 19:14
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavarna, bár elég kevés ilyen lány/nő van szerintem, aki a férfi helyett teszi meg az első lépést. Pozitív lenne mindenképp, hisz így tudom, hogy biztosan bejövök neki, nem kell azon aggódnom, hogy vajon visszautasít-e, ha elhívom valahova. :)

29F

2016. jan. 20. 19:14
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2016. jan. 20. 19:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem zavarna, ha így lenne.
2016. jan. 20. 19:18
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Az az igazság, hogy ugye erre nem sok példa van, inkább az ellenkezőjére. Szerintem a férfiak 80%-a biztosan igent mond neked már csak a bátorságod miatt is, és maximum majd a randin közli normálisan hogy nem egymást keresitek (feltéve ha nincs barátnője). Szóval meg kell lépni lesz ami lesz alapon! Bebukhatsz? Igen. De hidd el, kisebb a valószínűsége mint fordított esetben, hisz tudod, mi férfiak napi 10 visszautasítást kapunk és bírnunk kell fapofával, és mint ahogy már írtam, a bátorságod miatt szerintem adni fog egy esélyt :)

Szóval hogy ha nagyon bejön az illető, szerintem ne szalaszd el a lehetőséget és próbáld meg.

Kor

2016. jan. 20. 19:20
 6/13 anonim ***** válasza:

Én nőként csináltam màr ilyet :)

Miért ne? Egyenjogúság van, legalábbis nálam az van.

2016. jan. 20. 19:21
 7/13 anonim ***** válasza:

Engem sem zavarna. :)

28/F

2016. jan. 20. 19:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Örülnék neki, volt is rá már példa. De mivel elég szerencsétlen voltam, így nem tudtam pontosan mire vélni, hogy barátkozni akar, vagy többet szeretne az adott lány. :D

21/f

2016. jan. 20. 19:53
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát....ilyenkor a szerepek felborulnak, mert aki kezdeményez egy kapcsolatot az önként vállalja azt is, hogy az elején Ő tol bele több energiát és egyben vállalja annak felelősségét, hogy szándékai tiszták és egyenesek és akár egyedül is tolja a szekeret. Sok olyan lány van aki úgymond megteszi az első lépést a fiú helyett és utána nyomban átpasszolja a labdát mondván az a fiú feladata....de ez nagyon ritkán működik.

Személy szerint nem tartom szerencsésnek ha egy Nő közvetlenül randit kezdeményez, ha tényleg bejön a srácnak akkor egy kis Női praktikával simán eléri, hogy elhívja randira.

37F

2016. jan. 20. 20:03
 10/13 anonim ***** válasza:
89%
De minek a sok felesleges női praktika, ha egyszer lehet kezdeményezni is, ami egyszerűbb, gyorsabb, és nem kell különféle jeleket mutogatni a másik felé.
2016. jan. 20. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!