Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Mi a véleményetek arról, ha egy nő hív el titeket először találkozni?

Végre egy (remélhetőleg) egyértelmű jelnek gondolnám a nők totál kiismerhetetlen világában.
24

Engem nem zavarna, bár elég kevés ilyen lány/nő van szerintem, aki a férfi helyett teszi meg az első lépést. Pozitív lenne mindenképp, hisz így tudom, hogy biztosan bejövök neki, nem kell azon aggódnom, hogy vajon visszautasít-e, ha elhívom valahova. :)
29F

Az az igazság, hogy ugye erre nem sok példa van, inkább az ellenkezőjére. Szerintem a férfiak 80%-a biztosan igent mond neked már csak a bátorságod miatt is, és maximum majd a randin közli normálisan hogy nem egymást keresitek (feltéve ha nincs barátnője). Szóval meg kell lépni lesz ami lesz alapon! Bebukhatsz? Igen. De hidd el, kisebb a valószínűsége mint fordított esetben, hisz tudod, mi férfiak napi 10 visszautasítást kapunk és bírnunk kell fapofával, és mint ahogy már írtam, a bátorságod miatt szerintem adni fog egy esélyt :)
Szóval hogy ha nagyon bejön az illető, szerintem ne szalaszd el a lehetőséget és próbáld meg.
Kor

Én nőként csináltam màr ilyet :)
Miért ne? Egyenjogúság van, legalábbis nálam az van.

Örülnék neki, volt is rá már példa. De mivel elég szerencsétlen voltam, így nem tudtam pontosan mire vélni, hogy barátkozni akar, vagy többet szeretne az adott lány. :D
21/f

Hát....ilyenkor a szerepek felborulnak, mert aki kezdeményez egy kapcsolatot az önként vállalja azt is, hogy az elején Ő tol bele több energiát és egyben vállalja annak felelősségét, hogy szándékai tiszták és egyenesek és akár egyedül is tolja a szekeret. Sok olyan lány van aki úgymond megteszi az első lépést a fiú helyett és utána nyomban átpasszolja a labdát mondván az a fiú feladata....de ez nagyon ritkán működik.
Személy szerint nem tartom szerencsésnek ha egy Nő közvetlenül randit kezdeményez, ha tényleg bejön a srácnak akkor egy kis Női praktikával simán eléri, hogy elhívja randira.
37F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!