Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mennyire elsődleges szempont nektek a testmagasság?
Figyelt kérdés
fontos az, hogy a fiú (sokkal) magasabb legyen? írjátok le, hogy milyen magasak vagytok, és hány cm-től jöhet szóba valaki.2010. márc. 27. 18:52
11/29 anonim válasza:
18:55
És aki 179 centi az már szóba sem jöhet?:D
Persze amelyik pasi nincs meg 180 vagy 190 az dögöljön meg mi? Aztán mondjátok hogy áhh a külső az nem számít, ide jártok hazudni!
12/29 anonim válasza:
nem elsődleges, volt alacsonyabb pasim is, de azért inkább szeretnék egy min. 4 centivel magasabbat.
173 cm vagyok
ja és a nagyon nagyon magasakért odavagyok :D pl 193+ :P
13/29 anonim válasza:
Nem tudom, nekem nem fontos annyira, de imádom amikor magas a barátom, és amikor csókolózunk fel kell érte nyújtózkodnom.Nem tudom miért, de ez már rég óta így van,egyszerűen imádom*.*
14/29 anonim válasza:
Elégé fontos.A pasi legyen nállam magasabb vagy esetleg ugyanakkora,de kisebb semiféleképpen se!
15/29 anonim válasza:
176centi vagyok,és engem nem zavar ha kicsit kisebb a pasim.Mert most pont egy nálam kisebb fiú tetszik.
16/29 anonim válasza:
hát mivel én 178 vagyok örülnék neki, ha ő sem lenne kisebb:Dvagy ha kisebb is legalább ne 20cm vel:D ha arról van szó h megcsókolom, akk szeretnék én is lábujjhegyre állni h elérjem és szeretnék törékeny lenni mellette és nem a nővérének kinézni...ehhez pedig ugye szükség van a magasságára:)
17/29 anonim válasza:
az utsó 20:51 es egy 17perel volt.
18/29 anonim válasza:
Itt csak magas lányok vannak?:D Hol vannak a 150-160asok?:)
19/29 anonim válasza:
min. 1 fejjel legyen magasabb mintén
20/29 anonim válasza:
Én 150 centi vagyok, legyen minimum 2 fejjel magasabb, 190 centi legalább, egyszerűen nem tudok férfinek tekinteni egy embert aki 190 centinél alacsonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!