Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A 195 cm testmagasság az magasnak számít nálatok?
195 cm és 95 kg vagyok, de én nem érzem annyira magasnak és nagydarabnak magam. Mondjuk kövér nem vagyok, mert a testtömegindexem 24,98 , és 25 alatt még jó. Szerintem ez a "macis" kategória, de ezt sokan a kb. 28-30-as testtömegindexszel mondják magukra, ami már egyértelműen a "zsírdisznó" kategória...
A kérdés az, hogy ez a 195 cm magasnak számít, és ha igen, mennyire?
:) szerintem ez már a lányoknak elég magas kategória
De nem mackós..teljessen normál ez a testsúly. Én 186 és 95-6 kg vagyok de ez nem így megy, hogy az már alapból zsírdisznó:D tudod van izomzat is.
De szerintem ez már elég magas de gondolom 175 csaj mellett nem.
Nem hinném, hogy erre mi itt megfelelő választ tudnánk adni. Szerintem annak a lánynak aki majd téged választ biztosan nem leszel magas. :) Egyébként az én párom 196 cm és fogalmam sincs hány kg én 170 cm vagyok és imádom hogy ennyivel magasabb nálam olyan jó mellette :). Nem hinném amúgy, hogy nagy darab lennél ahhoz a magassághoz. Ne ezen törd az agyad.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!