Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elmennétek a temetésre? (Bővebben lent! )
Ismerkedek egy fiúval, többször randiztunk is. Az elmúlt két hétben minden nap találkoztunk, még ha 10 percre is. A felhívott, hogy nem tudunk találkozni mert a nagypapája meghalt. Ma csak telefonon beszéltünk, nagyon szomorú volt mondta, hogy pénteken lesz a temetés. 530 km-re tőlünk lesz a temetés. Ők már előtte nap oda mennek, és a nagymamájánál fognak aludni.
Mivel még egy hónapja sem ismerjük egymást, úgy érzem, hogy illene elmenni a temetésre. Még senkit nem ismerek a családjából. Egyedül a kishúgával(3éves) találkoztam,amikor vitte az óvodába és össze futottunk az utcába. Ha mennék a temetésre, akkor nekem is előtte nap el kellene utaznom, akkor szállást foglalni. Majd a temetés után haza utazni, mert gondolom ők még maradnak mert lesz a megvendégelés is. Amire én szintén nem mennék. Illetve még olyan is eszembe jutott, hogy egy 3 éves gyereket az ember nem nagyon visz egy temetésre. Én nagyon szívesen vigyáznék rá, pénteken eltudnám vinni óvodába, délután programot csinálnánk, játszanánk, amíg nem jönnek haza. Mi lenne a legjobb megoldás, vagy csak lelkileg támogassam, és ne is menjek a temetésre, és a tesójára se vigyázzak mert lehet tolakodásnak vennék? Mi lenne a helyes döntés?
Egyáltalán hívott a temetésre?? Ha nem akkor igencsak túlbonyolítod a dolgokat.
Amúgy meg teljesen normális, hogy egy kisgyerek elmegy a rokona temetésére. Az a nem normális ha az ilyeneket eltitkolják tőle. Régen ez még természetes volt. Én is mentem óvodás koromban temetésre és semmi bajom tőle.
semmi keresni valód ott, senkit nem is ismersz, mégis milyen morbid lenne ha a temetésen mutatna be téged a barátod a rokonságnak?
ugyan már..
Ne haragudj de ennyire nem kene nyonulni. Alig ismered a csaladjat meg semennyire. Nem fogjak rabizni egy idegenre a kislanyt.meg ha a szomszed varosban Lenne a tenetes megertenemy h el akarsz menni de kepes lennel (talan masik orszagba?) ennyit utazni ott szallast fizetni stb? Meg csak nem is vagytok egy par ha jol ertem, raersz meg ezzel boven. Es ne is hozd fel neki, mert szerintem nagyon udvariatlansag es kepmutatas, h oda akarsz menni egy idegen ember temetesere, mint az "eppen aktualis randipartner". Ennel meg nem vagy tobb
Nekem mint csaladtag inkabb illetlennek tunne ha beallitana egy ilyen idegen a mi gyaszunk kozepebe. Vagy esetleg h kitalalna, h vigyaz a gyerekemre. Nem kosz.. Ne surgesd az idot,eljon az is majd, h mar ilyen szinten lesztek
Ma reggel találkoztunk, sokat beszéltünk. Mondta, hogy ő nem is megy a temetésre csak az anyukája mert ő itthon marad a tesójával. Mondtam, hogy bármiben, bármikor ha segítségre van szüksége akkor szívesen segítek. Mondta, hogy annak örülne, ha pénteken átmennék hozzájuk, hogy a tesójára segítenék vigyázni.
15. válaszoló: a munka nem akadály, mert ma megyek éjszakára, következőre majd csak vasárnap nappalra megyek dolgozni.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!