Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Te elmennétek a temetésre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te elmennétek a temetésre? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy fiúval, többször randiztunk is. Az elmúlt két hétben minden nap találkoztunk, még ha 10 percre is. A felhívott, hogy nem tudunk találkozni mert a nagypapája meghalt. Ma csak telefonon beszéltünk, nagyon szomorú volt mondta, hogy pénteken lesz a temetés. 530 km-re tőlünk lesz a temetés. Ők már előtte nap oda mennek, és a nagymamájánál fognak aludni.

Mivel még egy hónapja sem ismerjük egymást, úgy érzem, hogy illene elmenni a temetésre. Még senkit nem ismerek a családjából. Egyedül a kishúgával(3éves) találkoztam,amikor vitte az óvodába és össze futottunk az utcába. Ha mennék a temetésre, akkor nekem is előtte nap el kellene utaznom, akkor szállást foglalni. Majd a temetés után haza utazni, mert gondolom ők még maradnak mert lesz a megvendégelés is. Amire én szintén nem mennék. Illetve még olyan is eszembe jutott, hogy egy 3 éves gyereket az ember nem nagyon visz egy temetésre. Én nagyon szívesen vigyáznék rá, pénteken eltudnám vinni óvodába, délután programot csinálnánk, játszanánk, amíg nem jönnek haza. Mi lenne a legjobb megoldás, vagy csak lelkileg támogassam, és ne is menjek a temetésre, és a tesójára se vigyázzak mert lehet tolakodásnak vennék? Mi lenne a helyes döntés?

2016. jan. 19. 22:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%

Persze, hogy ne menj. Randiztok még, nem is ismerted az elhunytat, sem a családját.

Ő sem várhatja el, hogy elmenj, sőt ha rólam lenne szó akkor semmi esetre nem akarnám, hogy ott legyél.

2016. jan. 19. 22:27
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint nem mennék el. Szerintem ez még kicsit korai, és szerintem Ő se várja el ezt Tőled.

Az más kérdés, ha meg lennél hívva. De akkor is utazást, szállást nekik kellene megoldaniuk.

2016. jan. 19. 22:28
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell elmenned,az lenne a furcsa ha mennél.
2016. jan. 19. 22:30
 4/17 opened paradise ***** válasza:
100%
Nem hinném,hogy elvárná. Felajánlhatod,de azt se hinném,hogy ennyi után rád bízná a kishúgát. Viszont a gesztus rendes dolog.
2016. jan. 19. 22:30
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem és nem, egy temetésre nem illik ismeretlenként odaállítani.
2016. jan. 19. 22:43
 6/17 anonim ***** válasza:
87%
Én nem mennék,de ha neked jót tesz menj el nyugodtan.
2016. jan. 19. 23:01
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
a lelkileg támogatás a helyes. a többi túlzás. szerintem.
2016. jan. 19. 23:07
 8/17 Kenzo Tenma ***** válasza:
84%
Azt meg se említsd, hogy elmenj e a temetésre. Viszont a gyerekvigyázás jó ötlet, szerintem értékelné.
2016. jan. 19. 23:36
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

szerintem meg a gyerekvigyázás se jó.. annak a gyereknek vannak szülei, egyéb rokonai, valószínűleg megoldott a rá való vigyázás. ráadásul a kérdező se a szüleivel,se mással nem találkozott a kiszemeltjén kívül...

én biztos nem bíznám rá a gyereket, egy úgymond "idegenre".

2016. jan. 19. 23:41
 10/17 anonim ***** válasza:
71%

Ilyen rövid ismeretség után nem várhatja el,viszont kétségkívül jól esne neki,ha ott lennél.

Nem tudom,dönts saját belátásod szerint.

Én azt hiszem elmennék a helyedben.

2016. jan. 19. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!