Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elmennétek a temetésre? (Bővebben lent! )
Ismerkedek egy fiúval, többször randiztunk is. Az elmúlt két hétben minden nap találkoztunk, még ha 10 percre is. A felhívott, hogy nem tudunk találkozni mert a nagypapája meghalt. Ma csak telefonon beszéltünk, nagyon szomorú volt mondta, hogy pénteken lesz a temetés. 530 km-re tőlünk lesz a temetés. Ők már előtte nap oda mennek, és a nagymamájánál fognak aludni.
Mivel még egy hónapja sem ismerjük egymást, úgy érzem, hogy illene elmenni a temetésre. Még senkit nem ismerek a családjából. Egyedül a kishúgával(3éves) találkoztam,amikor vitte az óvodába és össze futottunk az utcába. Ha mennék a temetésre, akkor nekem is előtte nap el kellene utaznom, akkor szállást foglalni. Majd a temetés után haza utazni, mert gondolom ők még maradnak mert lesz a megvendégelés is. Amire én szintén nem mennék. Illetve még olyan is eszembe jutott, hogy egy 3 éves gyereket az ember nem nagyon visz egy temetésre. Én nagyon szívesen vigyáznék rá, pénteken eltudnám vinni óvodába, délután programot csinálnánk, játszanánk, amíg nem jönnek haza. Mi lenne a legjobb megoldás, vagy csak lelkileg támogassam, és ne is menjek a temetésre, és a tesójára se vigyázzak mert lehet tolakodásnak vennék? Mi lenne a helyes döntés?
Persze, hogy ne menj. Randiztok még, nem is ismerted az elhunytat, sem a családját.
Ő sem várhatja el, hogy elmenj, sőt ha rólam lenne szó akkor semmi esetre nem akarnám, hogy ott legyél.
Én személy szerint nem mennék el. Szerintem ez még kicsit korai, és szerintem Ő se várja el ezt Tőled.
Az más kérdés, ha meg lennél hívva. De akkor is utazást, szállást nekik kellene megoldaniuk.
szerintem meg a gyerekvigyázás se jó.. annak a gyereknek vannak szülei, egyéb rokonai, valószínűleg megoldott a rá való vigyázás. ráadásul a kérdező se a szüleivel,se mással nem találkozott a kiszemeltjén kívül...
én biztos nem bíznám rá a gyereket, egy úgymond "idegenre".
Ilyen rövid ismeretség után nem várhatja el,viszont kétségkívül jól esne neki,ha ott lennél.
Nem tudom,dönts saját belátásod szerint.
Én azt hiszem elmennék a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!