Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves nem dohányzó férfiak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves nem dohányzó férfiak! Számotokra visszataszító hogyha egy csinos hölgy dohányzik?

Figyelt kérdés

Dohányzók is írhatnak!

Szóval ha megláttok egy csinos, dekoratív huszonéves nőt, aki dohányzik, akkor hogyan viszonyultok hozzá? Nem dohányzóként zavar titeket hogyha dohányos?

2016. jan. 19. 14:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nekem dohányzóként nagyon bejön amikor egy nő dohányzik. Magam sem tudom miért, de vonzónak tartom.

Amíg nem dohányoztam addig is így gondoltam egyébként. :) Zavarni soha nem zavart.

2016. jan. 19. 14:48
 2/13 anonim ***** válasza:

Hát sajnos az!

Ma reggel is láttam az utcán négy 18 év körüli lányt,egyik szebb volt mint a másik,de mind a négy cigizett és ez lelohasztotta az érdeklődésemet.

2016. jan. 19. 14:53
 3/13 opened paradise ***** válasza:
Egyáltalán nem.
2016. jan. 19. 14:56
 4/13 anonim ***** válasza:
Életemben talán 5-6 szál cigit szívtam el még középiskolában. Nem fogott meg, nem kattantam rá. Undorodom a szagától, az ízétől. Na most ha egy dohányzó nő szájában kéne turkálnom a nyelvemmel, valószínűleg elokádnám magam. Tényleg nem bírom.
2016. jan. 19. 15:01
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az. Kizáró ok nálam a dohányzás.
2016. jan. 19. 15:02
 6/13 anonim ***** válasza:

Évente kb 5-10 szálat szívok cigiből/szivarból mondjuk ha buliban vagy összejövetelen vagyok. Alapból nem szeretem az ízét/szagát, de ha alkoholt ittam, akkor néha tudom élvezni.

Semmi bajom azzal, ha később tudom meg valakiről, hogy dohányzik. Volt már dohányos barátnőm. Sőt, a leghosszabb kapcsolatom is egy dohányos lánnyal volt. Napi négy-öt szálat szívott. De érezni nem igazán érződött rajta, maximum csak a cigizés után 20 percig. Nem annyira zavart. Annyi, hogy nem mentem vele dohányozni nyilván.

Őt előbb ismertem meg és csak utána tudtam meg róla hogy dohányos, így nem zavart.

De ha viszont egy nőt cigivel a kezében látok meg és még nem ismerem, akkor az eléggé csökkenti a vonzalmam és érdeklődésem iránta.

28/F

2016. jan. 19. 15:13
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem kifejezetten visszataszító számomra. De amióta nem dohányzom módfelett irritál a füstje és a szag, amit maga után hagy az emberen. Ha nem láncdohányos a hölgy, akkor tudnám tolerálni.
2016. jan. 19. 15:14
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát ja, elég visszataszító... De nem is maga az taszít vissza, amit a cigaretta a testtel okoz, illetve hogy hányingerem van a cigi füsttől, hanem a gondolkodásmód, hogy valaki képes ilyen mértékben ártani a testének. Ez vonatkozik azokra is, akik gyors kaján élnek.
2016. jan. 19. 15:16
 9/13 anonim ***** válasza:
30%
én nem tudnám tolerálni. a függő emberek valamilyen szintén jellemgyengék.
2016. jan. 19. 15:33
 10/13 anonim ***** válasza:

Számomra visszataszító.

Mert hiába a parfüm meg a többi, érezni rajta, hogy dohányzik.

Nekem nem jön be, egyszerűen kiábrándító.

Én nem dohányzom és utálom a füstölést.

Hiába csinos vagy szép, ha cigizik, nálam esélye sincsen.

Elhiszem hogy ettől még lehet normális, kedves, de szokjon le, vagy mehet.

Örülök, hogy a barátnőm nem dohányzik. :)

2016. jan. 19. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!