Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos lányok hogyan reagáljátok le, ha valaki leszólit ismerkedni?
Figyelt kérdés
Ha pl mentek egyedül az utcán v egyedül ültök a tömegközlekedésen és egy srác leszólít? Nagyon gáz, vagy van esély ismerkedni így?2016. jan. 17. 16:59
2/8 Sunshinedoll válasza:
Gáznak nem gáz, ha normális stílusban teszi, még hízelgő is, de nem szoktam így ismerkedni. Ha az utcán vagyok, nyilván tartok valahová, dolgom van, nem beszélgetni akarok.
3/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy hogyan szólít meg. Ki az illető.
4/8 anonim válasza:
Az attól is függ, éppen milyen kedvemben talál. Ha munkából jövök haza, akkor például biztos, hogy esélytelen lenne a dolog, mert éhes vagyok, fáradt vagyok, szeretnék végre hazaérni, nem pedig még jópofizni is idegenekkel.
5/8 anonim válasza:
Ha nem úgy kezdi h: Bocsi, megtudnád mondani mennyi az idő? Amire ugye gyanakodva, de megmondom neki.. majd végül elhív kávézni..
Ilyen sablonos dolgokra egyértelmű a nemleges válasz... sőt, én kb fel se fogtam h ilyen tényleg létezik és nem csak a filmekbe használják ezt a dumát.:P
De amúgy ha valaki normálisan jön oda beszélgetni, akkor szerintem az nem gáz, sőt.. akár még jól is elsülhet a dolog.:) Ezt sajna nem lehet előre tudni.:)
6/8 anonim válasza:
Van esély!
Mondjuk attól függ,hogy milyen a srác és milyen stilussal csinálja.
Én már ismerkedten így össze férfiakkal.
7/8 anonim válasza:
Nem jól. Kedv és hangulatfüggő, hogyan utasítom el. Nem szoktam bunkó lenni, de ha a leszólítás is olyan van, hogy udvariasan ugyan, de melegebb éghajlatra küldöm.
8/8 anonim válasza:
Még nem történt ilyen, de szerintem attól függően reagálnám le, milyen az első benyomásom a srácról. Ha tetszene, akkor hagynám magam sodorni az árral :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!