Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért képtelenek igazat mondani, ha nem akarnak találkozni egy pasival?
Figyelt kérdés
Saját példa és haverjaimnál is számtalanszor előfordult, hogy csajszit az csávóka elhívná valahova, de semmilyen időpont nem jó neki. Ő persze szívesen elmenne, de ekkor meg akkor pont nem jó neki. Na persze...
Ettől már csak az a jobb, és szintén gyakran előfordul, hogy megbeszélnek egy időpontot, majd 1 nappal, vagy pár órával előtte szól, hogy ilyen meg olyan dolga akadt, és nem tud menni. Persze nem ajánl fel egy másik időpontot, de azért van hogy benyög egy: "majd bepótoljuk"-ot. Persze ebből se lesz sose semmi, mert utána se fog ráérni.
Miért olyan nehéz megmondani, hogy "Bocsi, nem szeretnék veled találkozni, mert nem érzem úgy, hogy összeillenénk." Vagy bármi ehhez hasonló finom lekoppintás. Miért kell a hazugságot választani???
2016. jan. 18. 19:40
21/21 anonim válasza:
Általában, ha nem akar veled találkozni a nő, akkor tapasztalataim szerint nem mond "nemet", csak nagyon ritkán történt meg ilyesmi. Terelni szoktak leggyakrabban, vagy azt mondják elfoglaltak és nem érnek rá. Én azt szoktam csinálni, hogy néhány napig elbeszélgetünk, akár emailben vagy facebookon, személyesen is, ha találkozunk addig. Aztán ha nem ajánl fel ő másik időpontot, hogy neki mikor lenne jó - azt követően, hogy én már mondtam neki három napot, hogy jó-e - akkor hagyom annyiban. Ezzel azt jelzi felém a nő, hogy nem akar velem találkozni, kész. Jön másik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!