Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért képtelenek igazat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért képtelenek igazat mondani, ha nem akarnak találkozni egy pasival?

Figyelt kérdés

Saját példa és haverjaimnál is számtalanszor előfordult, hogy csajszit az csávóka elhívná valahova, de semmilyen időpont nem jó neki. Ő persze szívesen elmenne, de ekkor meg akkor pont nem jó neki. Na persze...

Ettől már csak az a jobb, és szintén gyakran előfordul, hogy megbeszélnek egy időpontot, majd 1 nappal, vagy pár órával előtte szól, hogy ilyen meg olyan dolga akadt, és nem tud menni. Persze nem ajánl fel egy másik időpontot, de azért van hogy benyög egy: "majd bepótoljuk"-ot. Persze ebből se lesz sose semmi, mert utána se fog ráérni.

Miért olyan nehéz megmondani, hogy "Bocsi, nem szeretnék veled találkozni, mert nem érzem úgy, hogy összeillenénk." Vagy bármi ehhez hasonló finom lekoppintás. Miért kell a hazugságot választani???

2016. jan. 18. 19:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%

Én eleinte a szemébe mondtam annak, akivel nem akartam találkozni.

Ezt egy pasinál először a tagadás követi, megpróbálja megmagyarázni, hogy tévedek. Tipikusan "nem ismerem eléggé". Tény, de nem is akarom megismerni.

Utána jön a könyörgés és megalázkodás - teljesen mindegy, mennyi férfiasságot láttam benne, azt mind elveszíti. "Szükségem van rád", "nélküled nem élhetek már" és társai.

A harmadik lépcsőfok a sértegetés. Nem is értem, honnan veszik, hogy joguk van erre, ilyenkor jön a "bezzeg ha kigyúrt kopasz állat lennék, aki kérnaponta elver, akkor kellenék, az ilyen ****-knak nem kellenek a jófiúk, mint én".

Nyilván van aki másképp kezelné. De néhány ilyen után az ember lánya már nem mer őszinte lenni. Mert csak megalázást és sértegetést kap érte.

Itt pedig mindjárt lepontozást. Pedig akinek nem inge...

2016. jan. 18. 20:31
 12/21 anonim ***** válasza:
74%

Azért amiért a férfiak se képessek rá. Egyik nem se külömb!

N/24

2016. jan. 18. 20:42
 13/21 anonim ***** válasza:
90%
Én mindig megmondtam, ha nem akartam találkozni, főleg, ha tudtam, hogy párkapcsolati célzattal ismerkedett velem a másik. Ha baráti/haveri találkát mondtam le, akkor pedig nem volt sosem kamu az, amit felhoztam indoknak. Nem minden ember ilyen, mint leírtad.
2016. jan. 18. 20:51
 14/21 anonim ***** válasza:
Amikor leirtad a kérdést, teljesen ismerős volt, mivel engem is igy játszik ki mostanában 1 lány. De mi együtt újéveztünk, meg szerinte ilyen helyes meg olyan aranyos srác vagyok, de amikor a találkozóra kerül a sor, egyből nem ér rá, és a "majd bepótoljuk" jön. Nem értem ezt teljesen miért kell a nőknek ezt eljátszani. Elég lenne egy: nem vagy számomra szimpatikus, és nem rabolnánk egymás idejét. Ráadásul az volt a kedvencem, ha a többszörös hazudozás után megkérdeztem tőle, hogy valóban akar e találkozni, akkor az volt a válasz, hogy: persze, hogy akarok de tényleg nem érek rá. Persze még neki állt feljebb, miért birálom felül az ő döntését. Bocsi, hogy a kérdésedre nem tudtam választ adni, de azért elmondtam a véleményem. 23/F.
2016. jan. 18. 23:53
 15/21 anonim ***** válasza:

1. Ha nem érek rá, akkor nem érek rá, és ez nem kifogás. Egyszer társkeresőn valaki kifogásolta, miért nem az internet előtt ülök nonstop vele beszélgetni. No, én ott hagytam abba vele a beszélgetést. Az interneten kívül is van életem. Nem értem, miért nem lehet ezt megérteni.

2. Ha valakivel problémám van, és azért nem akarok vele találkozni, nem kifogást keresek, hanem megmondom, hogy nem látom értelmét, és hagyjuk. Akármilyen tapintatosan közöltem, többségében emiatt is értetlenkedés volt a reakció. Tisztelet a kivételnek, aki volt olyan értelmi szinten.

2016. jan. 19. 07:54
 16/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. 10-ből talán 1 nő ilyen. Az összes többi a kifogásokat keresi. És ahogy mondod, mélyen megsértődnek, ha olyat mersz mondani, hogy "de ha nem akarsz velem talizni nyugodtan megmondhatod".
2016. jan. 19. 19:13
 17/21 anonim ***** válasza:
2016. jan. 19. 19:23
 18/21 anonim ***** válasza:
79%

Csak az a baj, kérdező, hogy a ti pocsék tapasztalataitok miatt olyanoknak sem hiszitek el, hogy dolga van, akinek tényleg dolga van. Szóval simán nekem estek jogtalanul.

De legközelebb valaki ilyen miatt nyafog, megmondom neki, hogy jöhet segíteni cipekedni, vagy megcsinálhatja helyettem a melót, vagy utánajárni a dolgoknak, amiknek csak munka után tudok, és akkor talán elhiszi, hogy tényleg akad ilyen időszak egy ember életében, hogy elfoglalt.

Különben ha valaki megmondja valakinek, hogy a személyével van problémája, nem eléggé szimpatikus, vagy zavaróan más szinten mozognak, ezen miért problémáznak egyesek, miközben itt esetleg azért kiabálnak, hogy márpedig legyünk őszinték és mondjuk meg, ha velük van baj?

2016. jan. 19. 19:42
 19/21 A kérdező kommentje:
Életemben egy csaj volt, aki frankón megmondta mi a szitu. Megköszöntem neki az őszinteségét, és szépen elköszöntem. Azóta is jóban vagyunk.
2016. jan. 19. 20:08
 20/21 anonim ***** válasza:
No, hát így kéne másoknak is, ahogy te hozzáállsz, én is ezt mondom a másik oldalról. Mert bár én megtanultam magasról tenni rá, ha megsértődnek, de hidd el, hogy van, akinek az ilyenek veszik el a kedvét az őszinteségtől és inkább szépítik.
2016. jan. 19. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!