Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális, hogy a fiú, akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a fiú, akivel randizgatok, nem szokott nekem bókolni soha?

Figyelt kérdés
Már 4-szer randiztunk, jól elvagyok vele, de nem nagyon szokott nekem soha kedveseket mondani.
2016. jan. 18. 19:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekünk rengeteg konfliktusunk volt ebből a barátommal.

Ő soha nem bókolt, nem dicsért meg, viszont nekem ez nagyon fontos. Hiába kapok visszaigazolást másoktól, jobban örültem volna, ha senki másnak nem tetszem, de neki nagyon.

Többször összevesztünk emiatt, beszélgettünk róla, hogy ő nem ilyen, meg korábban soha nem kellett a barátnőinek bókolnia, nálam meg közben kialakult egy jó kis önbizalomhiány.

Kb egy év után kezdett javulni, azóta ha látja, hogy épp olyan napom van, hogy utálom, amit a tükörben látok, akkor mondja, hogy szép vagyok, és iszonyatosan jól esik, bár nem hiszem el:) de jó érzés, hogy próbálkozik.

Most már azt is mondja, hogy büszke rám, ha sikereket érek el, az is szuper érzés.

Neked kell tudnod, hogy mennyire tudsz erről lemondani.

Azoknak meg, akik azt mondták, nem tudják, hogy kéne bókolni: szerintem egy "jól áll ez a farmer/felső/rúzs" jól tud esni.

Később, kapcsolatban meg lehet intimebb dolgokat is. Én kondizom, elég komolyan veszem, a fenekemet imádja a barátom, és állandóan mondogatja, hogy mennyire tetszik neki. Szóval nem kell ilyen szebb vagy mint a csillagos ég típusú költeményekre gondolni szerintem:D

2016. jan. 18. 20:33
 12/16 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy én mindenesetre csak 1-szer bókolnék utána úgy érzeném magamat ismétlem ami nem jó.

2016. jan. 18. 20:35
 13/16 anonim ***** válasza:

Szó sincs erről:) Számtalan esetben fel lehet hozni ugyanazt, és ez egy önbizalomhiányos lánynál még jól is jön.

Mondjuk pl nem szeretem a hasam, mert a kockás has tetszik, de most épp nem diétázom. De a barátom minden este simogatja, néha-néha elmondja, hogy imádja, hogy milyen feszes, szép stb... Egy idő után nekem is tetszeni fog a hasam.

Nem kell mindig azt mondani, hogy "szép a hajad", lehet "szeretem, mikor így hordod a hajad", "olyan jó selymes a hajad", vagy ilyenek.

2016. jan. 19. 10:12
 14/16 A kérdező kommentje:
Persze, bőven elég annyi, hogy "szép vagy", "jól áll ez a felső", ilyenek..
2016. jan. 19. 11:51
 15/16 anonim ***** válasza:

Ja, jól van - csak én érzem ezket kicsit olyan gáznak, mert valami olyan családból jöttem ahol a "ha nem tudsz újat/értelmeset mondani akkor maradj csendben"... Illetve a "szeretsz még?" "már mondtam 30 éve, hogy igen, majd szólok ha lesz változás" jellegű nagyszüleimmel töltök sok időt :D

2016. jan. 19. 13:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem sem bókoltak, de mivel nincs sok önbizalmam, még említeni sem mertem...
2023. jan. 1. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!