Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tilt le egy pasi facen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tilt le egy pasi facen, ha felajánlom, hogy beszéljük meg személyesen a problémáinkat egy kávé melle?

Figyelt kérdés

Ezt én olyan gyerekesnek találom.

Eddig minden más helyen is tiltva voltam, mert feltettem egy olyan kérdést, hogy hogyan képzeli a kapcsolatunkat a továbbiakban, ha nem nagyon kapok tőle elegendő figyelmet. Erre tiltott skypeon, viberen, mindenhonnan. Azokat már feloldotta azóta, de nem kommunikálunk.

Tippje valakinek, hogy mi lehet a háttérben?

Nem én kezdeményeztem a kapcsolatot és kialakulóban volt köztünk ez meg az, de a srác elég problémás személyiség, kicsit depresszióra hajlamos.

2016. jan. 16. 09:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Akkor azért mert kicsit depresszióra hajlamos. Szeretetre vágyik és azt szeretné, hogy te fuss utána.
2016. jan. 16. 10:02
 2/15 anonim ***** válasza:

Én egy hasonló tipus lánytól kértem randit személyesen. Igent mondott, mondta h adjam meg az emailem, ír és megbeszéljük. Azóta sem írt...

Sajnos van ilyen... :(

2016. jan. 16. 10:09
 3/15 A kérdező kommentje:
Azt mondta, őt egy nőnek sem sikerült meghódítani az elmúlt években. Miért egy nőnek kell meghódítani?
2016. jan. 16. 10:13
 4/15 anonim ***** válasza:

Elfogytak a normális pasik??

Tippjeim:

- utálja a kávét

- az fb-jébe más is be szokott nézni, ezért nem akar ott ilyen üzeneteket kapni, nehogy lebukjon

- bizonytalanok a feléd irányuló érzései

- nem tetszel neki vagy valami rosszat mondtál

- beteg

2016. jan. 16. 10:28
 5/15 A kérdező kommentje:
Ha nem tetszenek ..miért kezdemènyezte a kapcsolatunk?
2016. jan. 16. 10:39
 6/15 anonim ***** válasza:

Azért mert eléggé agresszíven elküldted a halál farkincájára. Lehet hogy a három hét még nem volt elég.

Vagy nem szereti a kávét.

Viszont örömmel látom hogy te is képes vagy a fejlődésre, csak így tovább! ;)

2016. jan. 16. 10:40
 7/15 anonim ***** válasza:
Amúgy most már nyugodtan kereshetsz valaki mást, mert ha ennyire nem akar kommunikálni veled az vagy nagyon utál, vagy büntet, ami meg már nevetséges.
2016. jan. 16. 10:44
 8/15 Kenzo Tenma ***** válasza:
Szerintem nagyon el van tévedve a csávó. Ez a meghódítós duma nagyon gáz egy férfitól.
2016. jan. 16. 11:02
 9/15 A kérdező kommentje:

testépítő a pasi.

nem is értem, mit vártam.

hogy majd normális lesz?

15ezres rajongói oldallal

2016. jan. 16. 11:09
 10/15 anonim ***** válasza:
50%
Az ilyen viselkedésű férfi utánzatok, csak óvodás fejű valakik. Jobb is, hogy ez most derült ki, képzeld, hogy mi lesz majd később. A testépitők amúgyis 90%-ban zokni fejűek, de ismerek párat a többi 10%-ból.
2016. jan. 16. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!