Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segitség kéne? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitség kéne? (lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik nekem és egy héten 5 napból 3-4 szer egy busszal megyünk haza és nem tudom hogy szólitsam meg vagy mit csináljak??
2010. márc. 26. 23:16
 1/8 anonim ***** válasza:
"Szia!"
2010. márc. 26. 23:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Mond neki a következőt:

"Szia, egy ideje már figyellek, de nem tudtam, hogy mondjam meg, de most már tudom: B@zd meg a kib@szott helyemen ülsz, te tehéng.ci, húzz innen a bús f@szba!"

2010. márc. 26. 23:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Féktelenül című filmet onnan meríthetsz ötletet! ;)
2010. márc. 26. 23:23
 4/8 anonim válasza:
mond azt neki humorosan ˝h már régóta meg akarlak szólítani szóval meg szólíthatlak?˝ .... :D nálam bejött :P
2010. márc. 26. 23:26
 5/8 anonim ***** válasza:

A lányok szeretik a gyerekeket!

Menj oda hozzá:

"Szia, te is szereted ha egy kecske megerőszakol egy kisbabát?"

Nekem bevált, azóta is együtt vagyunk!

2010. márc. 26. 23:28
 6/8 anonim ***** válasza:

jaaaajjjj ezek a válaszok szegény gyerek

nah szentem menyneki véletlenül az mindig be jőn

ha te is tetszel neki akk tuti !és akk mond h bocs de kikőtődőt a cipőfűzőm vagy vami ilyasmit ! meg h veled mindig ez tőrténik a tőbbi jőni fog magátol

proba szerence és sok sikert

2010. márc. 26. 23:30
 7/8 anonim ***** válasza:
23:28-ra hallgass az nagyon király! Annál szebben én se mondhattam volna! XDXDXDXDXDXDXD
2010. márc. 26. 23:36
 8/8 anonim válasza:
de o eszre vett mar teged? mert ha igen akk menj oda es mond megneki, h szija mizujs akarsz inni vmit velem vmikor? ha nem vett eszre teged akk probalj meg kozelebb menni ,hozza es ha rad nez akk beszelj hozza
2010. márc. 27. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!