Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szerintetek ezt gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek ezt gáz bevetni a randin?

Figyelt kérdés

Szóval második randim lesz ezzel a lánnyal, moziba fogunk elmenni, de előtte felugrik hozzám, mert nagyon szereti az állatokat és meg akarom mutatni neki a kutyámat.

A szobámba van egy Rubik-kocka a polcomon, amire eddig mindenki rákérdezett, h ki tudom-e rakni és h mennyi idő alatt szóval ez eléggé érdekelni szokta az embereket. Arra gondoltam, hogy ha ő is felfigyel rá, akkor úgymond „megtanítom” neki kirakni úgy h odaülök mellé közel és közbe irányítom a kezét, mintha ő rakná ki a kockát. Nekem ez nagyon jó alkalomnak tűnik arra, h fizikailag is picit közelebb kerüljünk és sztem vicces is lenne a helyzet, ti mit szólnátok ehhez lányok ? :D

2010. márc. 26. 21:22
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
Szerintem aranyos. Főleg már az hogy ennyit gondolkodtál a dolgon. :) Azért legye egy b terved, ha mégse alakulna úgy, ahogy eltervezed. Vagy rögtönözz, én azt nagyon szeretem. Mindent bele :)
2010. márc. 26. 21:31
 12/28 anonim ***** válasza:

Hmmm az megintcsak olyan, mint a sugarbahanyas 3 furgon felett... viszont ez a Rubik-kockas cucc szerintem tenyleg aranyos...

19/F

2010. márc. 26. 21:32
 13/28 A kérdező kommentje:

21:29

Eléggé szem előtt van, szóval biztosan észreveszi, de nem akarom egyébként ráerőltetni csak ha ő maga is rákérdez. B-tervnek a mozit gondoltam, vagy utána ha esetleg sétálunk, ott is megfogathatom a kezét, csak arra gondoltam ez picit egyedibb megoldás lenne nem ilyen hétköznapi :D

14/28 anonim ***** válasza:
Ja, jó ötlet!
 15/28 anonim ***** válasza:
így elmondva nagyon jó de csak egy filmen lenne olyan hatása amilyet vársz, hiába mondom hogy tetszene, valószínűleg nagyon nyomulósnak hatna, azt fogja leszűrni hogy meg akarod csak dönteni, lehet nem is engedi hogy hozzáérj:D 21L
2010. márc. 26. 21:35
 16/28 anonim ***** válasza:
45%
Lehet jól is meg rosszul is csinálni. De van hogy jól csinálod, mégse tetszik neki, valamilyen női elmebaj miatt. Vagy rosszul csinálod, mégis bejön neki, mert aranyosnak találja valamilyen másik női elmebaj miatt...
2010. márc. 26. 21:38
 17/28 anonim ***** válasza:
Ez nagyon király 5let! :D Énis kitudom rakni, mindig megbámulnak, amikro pedig látják az órát akor leesik az álluk. Sztem bejövős ez a tanításos módszer, de ne untasd nagyon. Ha nem megy neki és nem akarja tovább, akkor ne erőltesd, mondd hogy majd legközelebb, és akkor majd mindig haladhattok egy kicsit... :D
2010. márc. 26. 21:40
 18/28 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ, úgy látom a legtöbb embernek tetszik ez az ötlet, ha esetleg valami kínos történne, akkor ott a kutyám mentőövnek :D

21:40 : ez a fokozatos haladás tényleg jó ötlet, legalább lehet viccelődni vele majd, h miért jöjjön fel hozzám legközelebb :D

2010. márc. 26. 21:47
 19/28 anonim ***** válasza:

nemtudom én pl. egyáltalán nem szeretem ha egy pasi rubikkockázik.gyerekes.de az ötlet végülis jó meg aranyos csak nemtudom..rubikkocka...brr..

ha nem mániád úgy hogy mindenhova viszed meg rekorddöntögetéseket pakolsz fel a youtube-ra és nem zengsz róla ódákat addig oké szóval csináld meg hátha jól sül el.=)

2010. márc. 26. 21:48
 20/28 anonim ***** válasza:
Szerintem ne a kockát rakd hanem a csajt
2010. márc. 26. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!