Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek ezt gáz bevetni a randin?
Szóval második randim lesz ezzel a lánnyal, moziba fogunk elmenni, de előtte felugrik hozzám, mert nagyon szereti az állatokat és meg akarom mutatni neki a kutyámat.
A szobámba van egy Rubik-kocka a polcomon, amire eddig mindenki rákérdezett, h ki tudom-e rakni és h mennyi idő alatt szóval ez eléggé érdekelni szokta az embereket. Arra gondoltam, hogy ha ő is felfigyel rá, akkor úgymond „megtanítom” neki kirakni úgy h odaülök mellé közel és közbe irányítom a kezét, mintha ő rakná ki a kockát. Nekem ez nagyon jó alkalomnak tűnik arra, h fizikailag is picit közelebb kerüljünk és sztem vicces is lenne a helyzet, ti mit szólnátok ehhez lányok ? :D
Hmmm az megintcsak olyan, mint a sugarbahanyas 3 furgon felett... viszont ez a Rubik-kockas cucc szerintem tenyleg aranyos...
19/F
21:29
Eléggé szem előtt van, szóval biztosan észreveszi, de nem akarom egyébként ráerőltetni csak ha ő maga is rákérdez. B-tervnek a mozit gondoltam, vagy utána ha esetleg sétálunk, ott is megfogathatom a kezét, csak arra gondoltam ez picit egyedibb megoldás lenne nem ilyen hétköznapi :D
Köszi a sok választ, úgy látom a legtöbb embernek tetszik ez az ötlet, ha esetleg valami kínos történne, akkor ott a kutyám mentőövnek :D
21:40 : ez a fokozatos haladás tényleg jó ötlet, legalább lehet viccelődni vele majd, h miért jöjjön fel hozzám legközelebb :D
nemtudom én pl. egyáltalán nem szeretem ha egy pasi rubikkockázik.gyerekes.de az ötlet végülis jó meg aranyos csak nemtudom..rubikkocka...brr..
ha nem mániád úgy hogy mindenhova viszed meg rekorddöntögetéseket pakolsz fel a youtube-ra és nem zengsz róla ódákat addig oké szóval csináld meg hátha jól sül el.=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!