Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettek orális kielégités közben mély torkozást bevetni?
Figyelt kérdés
Szeretitek ha rá nyomják a fejeteket?
Én nagyon.
19L
2011. jún. 18. 11:51
2/13 anonim válasza:
A férfiaknak nyilván jól esik, de a nők többsége nem akar fuldokolni. :)
3/13 anonim válasza:
Csak akkor tenném meg ha a férfi is benyelné a műbrokit tövig! Akkor meg tudná milyen klasz dolgot erőltet ! Barmok!
4/13 anonim válasza:
Én nem érzem k.-ának magamat! Nekem ne nyomja a farkát senki le a torkomon. Megalázónak tartom, pedig már férjes asszony vagyok. És ettől a "kedves"momentumtól eltérően jól működik a szexuális élet közöttünk.
5/13 anonim válasza:
Nem túl jó dolog ez a mély torkozás.
6/13 anonim válasza:
nem szeretem tövig,mert öklendezni kezdek.és nem is hagyom hogy a párom a fejemet toszogassa ide oda.én irányitok közbe.neki se nyomom le a torkán az ujjam vagy a mellem vagy akármi fullasztót...
9/13 Salvatore válasza:
deha valakinek 5 centis farka van azt lehet mélytorkozni xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!