Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok összejönnétek olyan fiúval akinek ilyen a megjelenése?

Figyelt kérdés

Aki ilyen laza cuccokba jár: csuklyás pulcsi, farmer/melegítő nadrág, sportcipő, nyáron: polo/trikó, rövidnadrág, semmi kiegészítő, borostás/szakállas, de nem igénytelenül. Testalkatra normális,átlagos, nem az a piszkafa, nem is kövér, viszont nem is izmos, tök átlagos. 173 cm, 70 kg. Arcra is átlagos vagy talán kicsit jóképű.

Egyszerűen miért nem néznek meg a lányok? Néha (már bocsánat) olyan bűn ronda csávóknak is van nőjük.

2016. jan. 11. 13:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
randira farmert veszek
2016. jan. 11. 18:13
 12/17 A kérdező kommentje:

igen volt olyan aki azt hitte..

és a lányok miért nem nézik meg úgy a csávót mint ahogy mi őket? ezt más is mondta de nem értem, próbálom elkapni a tekintetüket de mikor néz meg egy csaj?

2016. jan. 11. 18:20
 13/17 anonim ***** válasza:

Mi lányok is megnézzük a pasikat, csak nem olyan feltűnően ;)

Ez a kinézet, amit írsz, átlagos, mindennapi, emiatt nem fognak tátott szájjal megbámulni.De nincs vele baj, nekem az ilyen öltözék tetszik, viszont az öltöny is bejön.Tehát a sportos, meg az elegáns, ami tetszik, lényeg, hogy ápolt, csinos legyen.Ami engem taszít, az a lepusztult kinézet vagy az ilyen "nagytatás"...

De ne az utcán akarj ismerkedni, mert a nők nagy része nem szereti ezt.

2016. jan. 11. 19:50
 14/17 A kérdező kommentje:

hát akkor hol szeretik?

én már minden helyen próbáltam, ahol nőt láttam

2016. jan. 11. 20:22
 15/17 anonim ***** válasza:

Talán a spontán ismerkedést kedvelik, vagy ha csak úgy valami kapcsán elkezdtek beszélgetni baráti kör által vagy akárhol. Viszont az írásodból nekem az jön le, hogy görcsösen keresel barátnőt, ami megint nem jó, mert kisugárzik. Ez pedig azt az érzetet kelti a másikban, hogy neked már mindegy ki lesz a barátnőd, szembe jön az első valaki az utcán, akivel ránézésre már kb. az egész életedet tervezed. :D

Hidd el, azért eléggé látszik valakin, ha már túl van a 100. sikertelen lányleszólításon is.

2016. jan. 11. 20:38
 16/17 A kérdező kommentje:
ebben nem teljesen van igazad, volt 2 barátnőm, kb 20 randim, és ők ketten és még sok lánnyal összejöhettem volna akik a "mindegy csak legyen valaki" kategória, és az egyik szex után ráébredtem arra, hogy már egy nem olyan szép nő, nem adja meg azt hogy jól érzem magam vele, eleinte szerintem annak tudható volt be hogy nagyon tapasztalatlan voltam és mindegy kivel voltam, de mostmár szerintem eljutottam oda, hogy olyan párt keressek aki valóban bejön, és nem igaz ,hogy mindegy hogy ki, mert pl a dohányzás nálam kizáró ok hiába jó nagyon a csaj, a szőke sem igazán az esetem, tehát van egy bizonyos ideálom, nem mindenkihez megyek oda!
2016. jan. 11. 21:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Alapvetően a tapasztalataimra alapozok, persze van kivétel. :)

Viszont ez a mindenkihez (aki az ideálom) odamegyek, az még mindig nem jó. Nekem ebből pont az egész kapcsolat-találásnak az erőltetése jön le, számomra ez meg nagyon taszító. Bár lehet csak én vagyok ennyire kiélezve erre és sajnos az ismerkedések során ha ezt érzem általában be is igazolódik. És én ilyenkor pont azt érzem, hogy csak a sokadik vagyok a sorban. Nincs gondom azzal, ha valaki ismerkedik, csak ha már ipart űz belőle az nekem leértékelő. Mert nem azt érzem, hogy azért jött oda vagy azért állt le velem beszélni, mert valami megfogta bennem és tényleg valami olyat lát, ami mellett nem bír csak úgy elmenni, hanem mert bejön a külsőm és ennyi. Ezzel mit kezdjek? Felszínes az egész. Naponta egy rakás srácot látok aki marha jól néz ki, de hiába nincs barátom ettől még nem fogok odalopakodni és próbálkozni (ha fiú lennék akkor se) hacsak tényleg nem olyan a kisugárzása..

Amúgy te is csak a külsőségeket emeled ki.

2016. jan. 11. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!