Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most hogyan tovább? Lépjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogyan tovább? Lépjek én? Vagy hogy legyen?

Figyelt kérdés

Van egy srác 17 éves.Egy suliba járunk.Eddig még csak szemeztünk meg néha egymásra mosolyogtunk, de kedden felvett msnre.Beszéltünk szerdán is meg tegnap tök sokat...Mondta hogy nagyon csinos vagyok,meg nagyon tetszek neki.De nem hívott el randira se meg semmi...meg nem is említette..Ma odajött suliba és adott 2 puszit..Aztán megkérdezte hogy vagyok..milyen órám lesz..stb.

Most legyen az enyém a következő lépés? Én kérdezzem meg tőle hogy nincs e kedve vmelyik nap elmenni sétálni vagy vmi?

Nagyon tetszik..és kedd óta csak rá tudok gondolni.Mit csináljak?Vmi ötlet??:\

15/L

2010. márc. 26. 15:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Úgyis olyan szép tavaszi idő van.Szerintem nyugodtan hívd el sétálni, meg beültök valahova egy sütire.

L18

2010. márc. 26. 15:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Séta, és utána egy cukrászda. :)
2010. márc. 26. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!