Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom mit csináljak....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak. Várjak vagy inkább lépjek tovább?

Figyelt kérdés
Több hónap után 2 hete végre leszólított az a fiú, aki tetszik és múlt héten többször is beszéltünk msn-n, de azóta semmi. Csütörtökön láttam a buszmegállóban, de nem tudom hogy ő észrevett-e, mert nem köszönt. Nem tudom, hogy mit csináljak, mert nem tudom,hogy ő is szeretne-e még vmit tőlem. Én vagyok az idősebb (3 évvel fiatalabb) és lehet, hogy ez is zavarja. 21 éves lány
2010. febr. 9. 13:04
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem megunta, hogy semerre nem lépett a helyzet.
2010. febr. 9. 13:13
 2/2 anonim ***** válasza:

13:13 a fiúnak kellett volna lépnie, ha akarja a lányt.

Kérdező. Várdd ki. Ha nem keres, akkor írj rá valamikor, de em fontos. Ha annyira kellesz neki, úgyis jelentkezni fog.

De ha nem kellesz neki (nem reagál rád a bm .ban sem) akkor hagyd a francba.

2010. febr. 9. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!